lördag 19 februari 2011

Tips på Mollybutiker, längs vägen!?


Idag har vi sjungt och grattat Niklas som fyller år idag. Våra föräldrar och Johan kommer ikväll. Vi har varit och handlat det som behövs till kalaset nu på förmiddagen. Snart ska vi börja med att snygga till vårt hem.


Inget nytt, lite vårklätt bara!
 Mamelucker från Faith, Mesh short cardigan, chalk och linne/klänning från Pulz.


Vecka 11 ska vi åka till Fjätervålen och åka skidor. När vi ändå ska åka, måste man ju försöka planera in någon Mollybutik längs vägen. Jag funderar på en butik i Karlstad, Paviljongen, är det värt att åka en avstickare till den? Sara i Borlänge, den kanske?? Någon som varit på Karins sportbod i Lofsdalen, vad har de för Odd Molly utbud?? Finns det någon Mollybutik i Sälen?? Vi har inte bestämt vägen, men från Kinna till Fjätervålen (som ligger nära Idre) åker vi på något sätt. Vid 10-tiden passerar vi höjd Karlstad.

Berätta gärna om du vet något!!!

Kram♥♥

6 kommentarer:

  1. I Sälen finns det några butiker som säljer lite kul kläder, bl a Molly. I en liten butik på Högfjällshotellet kan du hitta både sportkläder, Branting, Molly och lite annat smått och gott. I Lindvallen har de lite Molly på skidboden som ligger vid Sälfjällstorget. De säljer dock inga mängder men är ganska mysigt att varva skidåkning med lite blädder bland galgarna där inne.

    SvaraRadera
  2. Men det ser ju ut som i en dröm hemma hos er, det lilla man ser på bilden. Eller var det ordning i just det hörnet, hihi.
    Du passar så bra i allt du sätter på dig, svårt när man inte har small att hitta något som sitter bra. Tycker jag i alla fall.
    Har du några tips vad man ska tänka på för du ser verkligen jättebra ut i kläder jag inte ens kommer på tanken att prova.
    Ha en strålande dag!

    SvaraRadera
  3. Om du vill åka en sväng när du väl är i Fjätervålen kan Vemdalsskalet butik vara något. De brukar ha en del Mollysar och lite annat blandat med sportkläderna. Det finns en mysig inredningsbutik där också!

    SvaraRadera
  4. Paviljongen i Karlstad är jättebra! Stort utbud och en massa fint. I Sälen finns det Odd Molly dels i Kaisers skidbod (Lindvallen) samt i klädbutiken vid Högfjällshotellet (störst utbud vid Högis). Åker själv till Sälen i morgon och ser allra mest fram emot butikerna (fast det säger jag inte till maken, han tror det är skidbackarna:)

    //Mollymatronan

    SvaraRadera
  5. Paviljongen är verkligen värd ett besök! Finns mycket OM, Chill Norway och annat gottogottigt! Kram

    SvaraRadera
  6. karins sportbod har jag bara handlat av via telefon och som de sedan skickat med postförskott.
    De brukar ha det jag ber om, trevlig personal etc. Så det kan nog vara värt ett besök.

    SvaraRadera

♥Vad trevligt att du lämnar en kommentar, det gör mig glad♥ Kram Christina