tisdag 15 februari 2011

Provning på Stjernboden!!!

Jag och barnen har varit i Göteborg hela dagen. Först gick vi till Oles döttrar som jag inte varit hos tidigare. Men inga nya Mollysar hade kommit dit. Vi fikade på Eva´s Paley på Avenyn. Vi boka bio, det blev Marmaduke, som hade ett fint tema, att man ska vara nöjd med sig själv. Den var jättebra! Vi var på flera butiker som säljer Odd Molly, men ingen hade fått in spring-11. Jag sprang på en annan Mollytoka, Annika, (det är väl så du heter?) med en väldigt fin "disktrasa", i en av butikerna, kul att prata lite!!!

På hemvägen svängde vi in till Stjernboden och de hade fått in spring idag!! Så det blev en provning där. Men i vissa plagg hade de inte beställt 4or, morr!!! Först ut är:

Grandmas coat, chalk, som jag tjockare i garnet än military, knapparna var svåra att öppna. Här provar jag 3a, för de hade inte beställt någon 4a. Glöm att den går att stänga den.


Nu är det militarys tur, en 3a på denna oxå. Den är mjukare i garnet inte lika tjock och stel som chalk. Denna gillade jag mycket bättre och den går att stänga!!! Knapparna var det inga problem att öppna eller stänga. Tänk att den kan skilja så mycket på olika färg.

Biketten som är en 4a är helt klart mindre är förra året. Här har de snålat med jeanstyget, inte så bra. Fjärilen är jättefin, men pinupporna gillar faktiskt inte jag.


Wilma mankiller med fransar, det fanns ingen 4a så jag testar 3an. Kul att få se den med fransar oxå. Härligt att köra ner händerna i fickorna!! Den koftan är mysig, men jag föredrar utan fransar. Tog en närbild på fransarna som är flätade.


Massor av kramar!!

13 kommentarer:

  1. Åh tack för din fina provning! Så kul att se det på en "riktig" människa:)
    Hoppas att du har sköna lediga dagar!
    Kram/C.

    SvaraRadera
  2. Tack för provningen!
    Wilma mankiller är superfin..
    Fransarna är kanske inte så roliga
    Fasen vad dåligt att de inte tagit in 4:or!!
    :-(
    Hoppas inte fler butiker slutar ta in storlek 4:a!
    Trist att jeansjackan verkar vara mindre i år.
    Då kan inte jag ha den.
    Men då spar jag dom pengarna. :)
    Ni verkar ha haft en mysig dag.
    Kram

    SvaraRadera
  3. Härliga bilder på provning idag igen. :) Tack!!
    Kram

    SvaraRadera
  4. Lite oroande tycker jag att så många av kläderna verkar vara så små i storlekarna. Kul att få se Wilma mankiller på riktigt! Snyggare utan fransarna tycker jag. Kram

    SvaraRadera
  5. Åh vad kul att se Wilma i indigo! Den utan frans kunde vara en kofta för mig! Tack för det!

    SvaraRadera
  6. Oh det fanns en hel del fint, gissar att en kofta i puder nu finns hemma hos dig? Klurigt det där med storlekarna...ja man blir inte klok på allt.

    ~Ingrid

    SvaraRadera
  7. Ja,så heter jag. Kul att prata lite med dig också.
    Synd att affärerna inte har fått leverans ännu, hade gärna provat lite innan jag åker till Thailand. Nåja det finns väl kvar när jag kommer hem.
    Må så gott Kram Annika

    SvaraRadera
  8. Roligt att få se lite provningar men konstigt att det är så få butiker som fått leverans. Jag kontaktade Ajabaja idag för att höra när deras skulle komma och de trodde idag. Jag börjar bli lite nervös att kläderna ska komma i början av min semester så jag inte hinner hämta dem.

    SvaraRadera
  9. Vi har 4 i allt!
    Såklart ;))
    Vi har fyllt vårt lilla inredningsrum med bara Molly,ska ta kort o blogga.
    Kram Pernilla

    SvaraRadera
  10. Super Pernilla!! Har du hittat något till dig? Tänkte att det som passar dig kanske oxå passar mig!?
    Kramar

    SvaraRadera
  11. Ååh jag gillar den ljusa Grandmas. Inte den mest praktiska färgen men oj vad fin den är.

    KRAM

    SvaraRadera
  12. Tack för din provning igår!! Varför "krymper" dom storlekarna tro..störande! Väldigt roligt ialla fall när du far runt o provar, tack tack!!
    KRAM

    SvaraRadera
  13. Tack för en, som vanligt, fin provning. Även jag blir mkt irriterad på storlekarna, för stort, för litet, snävt i ärmen osv. Hur kan det vara så svårt att ta fram ngn form av standard?!
    Klem

    SvaraRadera

♥Vad trevligt att du lämnar en kommentar, det gör mig glad♥ Kram Christina