måndag 25 april 2011

Pepparkaka!

Vilket fint väder vi haft nere i Varberg. Känner mig som en pepparkaka!! Ha ha ser att benen fortfarande är vita.
Vilken explosion det har blivit ute, träden är ljusgröna och vitsipporna växer som mattor. Påskliljor och pingstliljor har slagit ut medans vi var borta. Jag satte på en maskin tvätt och gick ut och klippte alla mina rosor, jag har en hel del. Man ska klippa dom när björkarna har musöron och det  hade de fått med råge!! Nyduschad sätter jag mig framför datorn. 

Denna påsen hade jag med mig hem från Wonder ;-) Något fint som jag inte hittat i rätt färg tidigare. Nu tar jag bort den produktbilden från mappen önskeplagg!

7 kommentarer:

  1. Vilken fin bild!! Redan så brun..orättvist!(fniss)
    Vad är det för söt vit klänning du har på dig??
    Kram

    SvaraRadera
  2. Annelie, jag hittade den i garderoben, den är från Gina. Läste att ni ska flytta häråt =) Är det runt Göteborg ni har tänkt?
    Kramar

    SvaraRadera
  3. Aha..då vet jag , tack!
    Ja det blir åt ditt håll! Om allt går enligt planerna så köper vi mina föräldrars hus (Önnered) så köper dom sig en lägenhet vid Frölunda Torg. Ödet har haft ett finger med i spelet..visade sig att min pappa kan förlora sin syn o då inte kan köra bil längre. Vilket beskedet kom i precis den vevan..o deras lägenhet fanns en enda kvar!! Allt är inte klart mer än att maken redan ordnat jobb där från 4 september. Så skall ju vårat hus säljas.. Ja du, rena karusellen i 190..
    Kramkram

    SvaraRadera
  4. Annelie, hittade 2 Önnered, är det i Önnered i Göteborg? Såg att det fanns ett Önnered utanför Hyssna oxå.
    Kramar

    SvaraRadera
  5. Ja det är Önnered i GBG, Västra Frölunda. (Visste inte det fanns ett i Hyssna..)
    Fattar inte riktigt jag skall lämna Öland efter 30år!! Samtidigt som det är spännande o roligt känner jag mig faktiskt lite ledsen..trodde aldrig jag skulle lämna ön! Fokuserar på det roliga istället..
    Kramkram

    SvaraRadera
  6. Vilken härlig sommarklänning! Kram

    SvaraRadera
  7. Ja vädret är verkligen ljuvligt just nu, som sommar verkligen!! Det har fullkomligt exploderat ute och det är så härligt att se det skira ljusgröna! Det gäller att passa på och jag har också lyckats få lite färg på näsan, tänk vad lite solbränna kan förändra hur man känner sig så mycket fräschare med lite färg.
    Hmm undrar vad som finns i din kasse... spännande!!
    Kram Ina

    SvaraRadera

♥Vad trevligt att du lämnar en kommentar, det gör mig glad♥ Kram Christina