onsdag 6 april 2011

I ängla-påsen!


Många hade gissat rätt det blev by Ti Mo klänningen!! Men även den fina koftan i grått med vita spetsar från Ester Elenora.
Jag har tänkt att ha klänningen på barnvälsingnelsen för min brors barn, som snart kommer till världen.Tänk att jag ska bli faster tredje gången, glad!! Jag har drömt att de får sin tredje flicka, vi får se om jag har rätt.



Koftan kommer bli jättebra till sommaren!

Kramis

9 kommentarer:

  1. Grattis till ett fint köp! Jag är också på jakt efter den klänningen. Var har du köpt din? vet om det fanns någon i stl L kvar? Jag MÅSTE hitta den.

    Kram

    SvaraRadera
  2. Jag har sett i två bloggar tidigare och så nu du. Sockersöt! Jag höll på att klicka för några veckor sedan men gjorde det aldrig och nu ha rjag glömt vilken webshop det var och den finns säket ändå inte kvar..

    SvaraRadera
  3. Jag hittade den på Melrose Co i Kungsmässan för flera veckor sen, (innan jag fick slut på bildutrymmet)då fanns alla storlekar.
    Kram

    SvaraRadera
  4. I LOVE the by Timo dress and it looked smashing on you! I'm so jealous that you found it. I've been looking everywhere and haven't found it in any size.

    Kram

    SvaraRadera
  5. Laura, Sköna Clara i Finland har den i båda färger. Jag köpte min därifrån. Har länkat till butiken i min blogg...

    SvaraRadera
  6. Hmm, I think that Sköna Clara is a little too far away unfortunately :-(. I think in this case I really have to try them on first.

    I think the second color was a kind of dark beige, is that right? How is the size on the dress? Roomy or rather small?

    Thanks!

    Kram

    SvaraRadera
  7. Underbar klänning! Som tyvärr inte passade mig :-( Tack söta för upphämtnings-erbjudandet i S***e, hoppas det blir fler tillfällen!
    Kram

    SvaraRadera
  8. Vilka fina köp!Du blir finast på dopet!
    Kram Halvan

    SvaraRadera

♥Vad trevligt att du lämnar en kommentar, det gör mig glad♥ Kram Christina