tisdag 3 augusti 2010

Molly är ute och cyklar..


På en GUL CYKEL, då vet ni nog var jag har varit?!! Jag har varit på Ven en gång när jag var liten, minns inte så mycket. Trodde inte att det skulle vara så fint, oj, oj säger jag bara!!Supermysigt att cykla runt hela Ven med familjen. Ett ställe jag verkligen kan rekommondera!!


Dagens består av 9th Sweater i chalk och Cupcake tankett i darkpowder + ett par gamla trekvarts jeans från Lindex.

Kram Christina♥♥

7 kommentarer:

  1. Ja, Ven är så vackert, och det är du också i din 9th sweater. Såg att vädergubben lovade riktigt fint väder till imorgon, så det hoppas vi på nu.
    Ha det gott
    Kram Kram

    SvaraRadera
  2. Wow så himla härligt det låter, ser fint ut också av bilderna att döma.

    ~Livet i byn

    SvaraRadera
  3. Ser jättefint ut. Har aldrig varit på Ven, kanske får ta en tur vid nästa skåne-vända. Kram!

    SvaraRadera
  4. Ja, Ven är ett måste. Supermysigt att cykla runt. Min bror var där för någon vecka sedan och när de väl hade kommit över (ibland kommer man inte med båten som man tänkt sig pga många båtresenärer) då var ALLA cyklar uthyrda!!! :o Så de fick gå ner till Kyrkbacken och sen tog de häst och vagn tillbaka. :)
    Kram

    SvaraRadera
  5. Känner att jag borde bli bättre på att turista i mitt eget landskap. Har faktiskt aldrig varit på Ven. Men du verkar ha det underbart och du var jättefin på cykeln!

    MVH E

    SvaraRadera
  6. Hej Christina! Va kul att du började din egen blogg! Fina bilder, snygga kläder och en glad och vacker tjej som är klädd i dessa... Jag kommer åter, jag lovar.

    SvaraRadera

♥Vad trevligt att du lämnar en kommentar, det gör mig glad♥ Kram Christina