tisdag 30 augusti 2011

Burr, fryserÄr grymt trött och sliten efter jag har stängt på jobbet, full rulle hela dagen. Somnade nästan i soffan när jag förhörde Gabriel på glosorna. Men nu har jag laddat min Green Gate mugg full med kaffe, måste pigga upp mig och tänt ett underbart doftljus, som jag köpte på MMs igår. Burrr, fryser gör jag med, har tagit på mig samma kofta och sjal om jag har på bilden och hoppas att det snart känns lite bättre.    
En fråga, är det någon som  provat förra årets OM jacka och kan jämföra den med årets? Jag har provat årets 4a och den funkade bara, men hur är förra årets? Tacksam för svar!!!

10 kommentarer:

 1. Usch att frysa så!!
  Just kommit hem med årets Overcast om det den du menar.. Köpte en. Förra året, (som jag skall sälja i stlk,2 army). Upplevde detta årets rymligare med längre ärmar, vilket är bättre för mig som du förstår. Aningen trött här med men hoppas du förstår mitt virriga svar!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Annelie, jag tyckte årets jacka var rymlig, mot mina NP som är små över bysten, vill nog ha en årets och den heter säkert Overcast, som du skrev. Ska fundra över vilken färg jag vill ha.
  Kramis

  SvaraRadera
 3. Har verkligen varit rysligt idag. Måste nog skaffa mig en filt ofta. Ser så mysig ut. Mrs kram

  SvaraRadera
 4. Filt ofta ska det vara och jag skrev kramkram som blev mrs kram

  SvaraRadera
 5. Usch, det låter inte kul att gå och frysa. Hoppas du inte hålle på att bli sjuk. Här har vi haft sommarvärme idag...

  Har inte koll på jackorna men är bra sugen på en vit till vintern. Undrar hur länge man vågar vänta innan man köper en. Tänkte spana på träffen i Gbg kanske men då är det kanske redan slut...

  Kram
  /Vivvi

  SvaraRadera
 6. Det var kallt som satan här i morse med:(
  Verkligen höst-luft.....Jag har köpt årets Overcoast men kan tyvärr inte jämföra med förra årets, har aldrig provat den. Kram

  SvaraRadera
 7. Burrigt i Oslo imorse också - men mycket bättre nu ikväll. Hoppas du tinar upp snart! Den där världens finaste sjal ligger här i en låda också; förtjust över att snart få plocka fram den :-)

  Kram!

  SvaraRadera
 8. Här var det burrigt i morse, frös som en hund i grandman...men varmt när jag cyklade hem....

  Har inte förra årets jacka, däremot den som är förlagan till den, från en äldre kollektion, i vitt. Den är ganska rymlig iaf! Och trots småbarn och jobb i skola så fungerar det faktiskt att ha den i vitt! Den är tvättad flera gånger och det syns inte!

  Kram!

  SvaraRadera
 9. Alltså, den är ren, det syns inte att den är tvättad så pass ofta ändå....var det jag ville få fram...


  Go natt!

  SvaraRadera
 10. Jag har förra årets jacka stl 4 hängande här.. vill du så mäter jag den åt dig - maila :)

  *kramar*

  SvaraRadera

♥Vad trevligt att du lämnar en kommentar, det gör mig glad♥ Kram Christina