söndag 1 augusti 2010

Ibland blir det inte som man tänkt sig.....



Det regnade när vi åkte, men rätt om det var sken solen, och fram kom solbrillorna. Vi hade gott om tid, vi skulle inte checka in förrän 15.00, så vi tog vägen om Båstad. Vi ville äta på den fina rastplatsen, men den vidundeliga utkiken. Då ser jag att Märkesbutiken var öppen, jag måste in och kolla. Det var ingen rea :( jag undrar om den har rea, för just den blusen jag har idag hängde där. På dörren stod det att Sand och Salt hade utförsäljning, måste dit oxå, där hängde ynka tre molly för halva priset. Inget att ha för mig!

Nu åker vi till rastplatsen, Niklas ska parkerar och kör in en en stor sten. Alla tittar, gud jag vill sjunka genom jorden. Jaha har spoilen lossat?? Ut och kolla, det syntes inget, men det hade brakat till. Maten smakade väldigt bra med den utkiken.

Vi kör till Borstahusens camping, där skickar jag in Niklas att hämta nycklen. Han kommer tillbaka med en karta och säger att vi inte har någon stuga där. Åhh, vilket kul skämt. Niklas tror att vi har en stuga i stugbyn. Men det har vi inte vi skulle vara här det var jag säker på. Fram med datorn, jag måste kolla bokningsbekräftelsen. Nu blir jag lite stressad, skit i datorn, måste gå in och prata med dem. Vet ni vad felet var, vi var här en dag för tidigt. Tjejen säger att de har ett rum till oss, så nu har vi en hel lägergård alldeles själva.

Lite lustigt är det för på vägen ner berättar jag om Linda och att de kom en dag förtidigt.

Trots allt har vi det jättebra, Landskrona är verkligen jättefint!!!

KRAM

9 kommentarer:

  1. Märkesbutiken har ingen rea utan de skickar sitt vidare till Sand&Salt, men det är samma ägare till butikerna.
    De hade dessutom ganska dålig rea redan från början så du har inte missat något egentligen....

    Vilken otur med bokningen! Men ganska lyxigt att ha en hel lägergård för sig själva. Ni kan byta rum 1 gång per timma om ni vill :D ;)

    Hoppas ni får härligt väder för Landskrona är en härlig stad som förtjänar att upplevas i vackert väder.

    Kram från Viola

    SvaraRadera
  2. Först o främst....gud vad kul att du börjat blogga!!!!! Har inte hittat dig förren idag, men bättre sent än aldrig :-)
    Jag har varit lite dålig på att läsa under sommaren rakt av.

    Ja att åka fel dag kan hända den bäste, men hellre en dag för tidigt än tvärtom och gå miste om en dag på plats, nu blev det ju bara bonus!!!
    Hoppas du har det bra på semestern!
    Kram

    SvaraRadera
  3. Haha... vad komiskt att du satt och berättade om Linda¨i bilen och så är det samma sak för er.
    Hoppas ni slipper regnet, det har så smått hittat hit nu också.
    Ha en bra kväll. Kram!

    SvaraRadera
  4. Vad skönt att det är flera som är lika klantiga;) Varför i h-vete tittar man inte på bekräftelsen innan för?! Ha en fin semester trots en tråkig start:) Kram

    SvaraRadera
  5. Vilken härlig historia, likadan som vi skrattade åt i Malmö!

    Hoppas vädret blir bra nu när ni är här

    kramar

    SvaraRadera
  6. Haha, det är ju inte sant. Är det något med Skåne som gör att ni längtar dit så mycket att ni åker för tidigt??? hur gick det med bilen då? När vi var nästan framme vid stugan i tisdags hördes ett skumt ljud. Punka... Och reservhjulet låg ju under all packning i vår kombi. Och den packningen hade vi tryckt in det sista i kan jag säga!!! Jätteskoj att packa ur allting i vägkanten! hoppas ni får det soligt och härligt i Skåne!
    Kram

    SvaraRadera
  7. Man ser inget på bilen, hoppas inget har gått sönder "bakom spoilen".
    Jag bävar för att välja vad jag ska ha på mig i morgon, jag vill inte packa upp allt. Alla koftor ligger för sig, alla linnen för sig, hm kul. Imorgon checkar vi ut från rummet och ska checka in för stugan. Det blir kul med dagens i morgon, får se vad jag dragit fram?
    Kram

    SvaraRadera
  8. Åh nej, men tur att det löste sig trots allt. Hoppas ni får det härligt i Landskrona.
    Kram

    SvaraRadera
  9. Men skoja?? Jag hade helt klart kunnat hålla mig för skratt...men vilkent ur att det löste sig ändå. Men alltid är det något som ska jäklas!

    Tack snälla du för rösten!

    ~Livet i byn

    SvaraRadera

♥Vad trevligt att du lämnar en kommentar, det gör mig glad♥ Kram Christina