lördag 1 januari 2011

Mina bästa köp 2010!

1. Nymph dress, tänk att jag blev ägare till denna vacker klänning ;-) Det var just multi som var min favorit. Hade klänning på span i två olika butiker, den ena knep Lina ;-) På midsommarafton klev jag  in på Wonder och då hade de äntligen  börjat rean med 30% var lyckan stor. Det hängde två fyror, jag tog den ena och åkte fort till stugan och maila till Sanni, så hon kunde knipa den andra!


2. Tailor Melton Shawl coat, grey. Jag hade sneglat på fina Mollytöser (Bina, Lina och A-K) som just har  denna. Frågade Lina om jag kunde få prova hennes på Stockholmsträffen, till min stora glädja funkade den på mig. Som jag har väntat att den skulle dyka upp på Taradera. Den blev inte billig, men ändå under ordinariepriset. Denna hämtade jag upp i Kungsbacka, hade bestämt träff på Freeports parkering!! Lite kul är att kappan är inköpt på WONDER fast då hette butiken FACE i Varberg.


3. Lotta lotta coat, powder. Minns när jag såg produktbilden på denna, tänkte den skulle nog passa mig. Var och provade den hemma i butiken, oj, den var stor, 3an var bättre till mig. Jag skulle på Odd Molly träffen i Stockholm och tänkte att då skulle jag passa på att köpa den, det var ju lite bättre pris. Minns hur jag gick och kollade på Tintin style och hittade ingen. Någon snäll mollysyster sa att de kanske ha på lager, och det hade dom ;-)



4. Coolwool dress royal och grey. Helt underbar, fantastisk modell, den har allt. Bägge två har jag köpt på Freeport.


5. Continental knit dress. Vad jag funderade på denna klänning. Skulle den vara för varm, för varma mig?? Men det tycker jag inte. Denna köpte jag på Odd Molly träffen i Göteborg för ett bra pris.  



6. Mesh short cardigan, chalk och grey. Hur användbara är inte dessa koftorna, skulle vilja ha alla färgerna!!


7. Bikette demin jacket. Sprang på denna finingen på rean i Odd Mollybutiken i Köpenhamn. Kunde inte låta den ligga kvar. Den var jätteanvändbar, tur att jag hittade den eller den hittade mig! 


8. A-one silk strap dress. Denna hade jag provat på Freeport i färgen royal (tror jag den heter) i storlek 4a och den satt INTE bra på mig. Det var en konstig modell konstaterade jag. Men när jag och A-K var på Freeport såg jag den fina spetsen längst ner på klänning, gud så fin. Prova den sa A-K, ta 2an. Nu var det en annan klänning. Helt underbar, tog Coolwool cardigan över i royal, saken var klar, den skulle jag ha.


9.Jacquard long sock, multi. Det var något speciellt med multi, eller pippistrumporna. Skulle de vara svåra att kombinera? Tänkte att dom köper jag på rean. Sen insåg jag att de inte skulle finnas kvar på någon rea. Hade några på span i Kungsmässan. Klämde på dem när jag var där. När jag skulle dit bestämde jag mig fanns de kvar skulle jag slå till. Strumporna är det enda plagget som jag har betalat fullpris på denna listan inte illa! Glömde Mesh tröjorna dom är fullpris på.


10. Full emb smock dress. Någon som vet vad den heter mer? Kanske rose? En klänning som låg i mappen "önskeplagg" när den kom ut på Tradera och säljaren var Mimmi tänkte jag att den skulle jag ha. Nu har jag 2 smockar och skulle gärna ha fler ;-) Denna klänningen är stor och jag har gått ner en storlek på den.

 
Det var svårt för det var många plagg som ville in på listan, men såhär fick det bli. Är mycket nöjd  med Mollyåret 2010.
Såg att Doktor Molly skrev om Skåne-träff, jag som inte kunde åka sist. Får fundera över om och hur jag ska kunna ta mig ner. Hade varit roligt ;-)
Ska bli spännande att se var som flyttar in i gaderoben 2011!!


                                                                Kramar!!

12 kommentarer:

  1. Vilken trevlig lista! Och vad fina plagg du fått tag i!
    Önskar mig så en silk-klänning, vilken som i rödrosa nyanser går bra!
    Kramkaram

    SvaraRadera
  2. God fortsättning!
    Vilka fina plagg du har på din lista!
    Helt i min stil har du bara shoppat ett till ordinarie pris :-)
    KRAM

    SvaraRadera
  3. Jamen hoppas verkligen du kan komma när det nu än blir! Fin lista! Kramar

    SvaraRadera
  4. Många finingar på din lista!
    Nymph dressen letar jag vidare efter. Gärna en blå 3:a........
    Mesh short cardigan är verkligen användbara.Har en blå, grå, beige och love......Dessa koftor finns/fanns på Barkarby outleten om du vill ha någon mer.Hojta till isåfall.....händer väl att man tar en tur framöver ;-).......Nu när jag har så nära.......
    KRAM Halvan

    SvaraRadera
  5. fina plagg på din lista, kul att se!=) kram

    SvaraRadera
  6. Oj så mycket finingar. Svårt att välja när man ska lista året. Jeansjackan och mesharna är också storfavoriter här! Har tre short meshar och en long mesh och skulle gärna köpt fler faktiskt. Passar ju till allt!
    Kram

    SvaraRadera
  7. Fin lista! Har nåt av dina plagg med på min också! Nymphen är jag så sotis på så jag går åt;) Kt´ram

    SvaraRadera
  8. Hej ! Mycket fint, själv så ångrar jag att jag inte köpte någon Mesh short cardigan när de fanns.
    Kram Pjollret

    SvaraRadera
  9. Vilken härlig samling du har fått ihop under året! Mesh short cardigan är en superfin kofta. (har fyra olika färger..) Ja du, min etikett till just den rostunikan är på finska o väldigt finstilt men chalk är ju med i namnet.
    Ha en skön dag!
    Kram

    SvaraRadera
  10. Jag håller med,jättefint allting=) jag önskar mej också en nymph dress,hur är den i strl? är den rymlig i ärmarna & över bysten?
    god fortsättning på 2011!
    /Nettan

    SvaraRadera
  11. Nettan: Det är smock över bysten så den sitter jättebra där. Jag har provat 3an och jag skulle kunna ha den, den var bara lite tajt i armen. Min 4a är lagom i armen. Modellen är helt underbar!!
    Kram

    SvaraRadera
  12. Tack! då vet jag det=) det är ju lite knepigt med strl,särskilt om man har lite runda armar...
    Tror nog att jag också ska ha en 4:a då,OM jag hittar ngn vill säga(den är ju inte gratis heller=)
    Kram /Nettan

    SvaraRadera

♥Vad trevligt att du lämnar en kommentar, det gör mig glad♥ Kram Christina