torsdag 13 januari 2011

Lite beige ;-)


Här står jag med mina jeans som har fått vita knän, skyller på jobbet. Sitter ofta på knäna, med barnen. I morse fick jag en fråga av en tjej på min avdelning. Varför har du på dig fina kläder. Nog för det är kul att någon ser, men man vill ju inte att barnen ska tänka på att de ska ha fina kläder på sig till förskolan. Så       jättefin är jag ändå inte idag, rätt vanligt klädd, tycker jag, lite beige, faktiskt.Tycker Carina har skrivit ett mycket tänkvärt inlägg om det nya systemet med för bokningar av Odd Molly. Det är så lätt att ryckas med i hysterin. Själv är jag lite som tjuren Ferdinand, jag sitter under min korkek och luktar på blommorna.
När spring kommer ska jag till butiker nära mig och känna, klämma och prova alla Mollysar jag hittar. Jag har två mappar en med favoriter från spring och en med favoriter frän sommarsläppet, sen får vi se vad det blir!! ;-) Vad passar? Vad passar inte? Vad behöver jag? Vad klarar jag mig inte utan?

Kramis 

4 kommentarer:

 1. Jättefin kombo, jag gillar den koftan !
  Kram Pjollret

  SvaraRadera
 2. Haha, ja i dag var du allt beige. ;-)

  Har nog sett hur mycket vackert du fyndat på sista tiden, jättefina saker.

  Funderar också på vilka jag ska lägga i önskemappen, måste ha en lista tills Fredrik åker till Köpenhamn för att jobba på måndag. Jag fyller nämligen år den veckan så jag hoppas på något vackert från vårkollektionen. =)

  Dina frågor har jag svar på:

  Vad passar? Det mesta.
  Vad passar inte? Förhoppningsvis inget du vill ha.
  Vad behöver jag? Hur mycket som helst.
  Vad klarar jag mig inte utan? En hel del.

  Ha det nu mysigt!

  Kraaaaam

  SvaraRadera
 3. Ja men det är ju lite glittrigt där under..... Jag har ju tyväär i princip aldrig möjlighet att klämma och känna på plaggen. Nästan alla mina mollysar har jag köpt på nätet och då blir det ju ingen större skillnad med förbokning. Visserligen är det ju bra att invänta provningar på bloggen så jag brukar inte förboka ändå men i år har jag gjort det. 1) för att jag nu råkat ut för några gånger att den färg jag vill ha inte tas in av nästan några nätbutiker så nu vågade jag inte vänta och se och 2) för att plaggen blev billigare och frakten var fri från USA. Däremot får jag nog vänta lite längre på mina plagg, men det gör mig inget faktiskt. Har inte bråttom, vill njuta av mina reafynd först så just nu får det gärna dröja lite...
  Kram

  SvaraRadera
 4. Ler lite när du skriver att du är valigt klädd. Tyckte inte heller att jag var så speciell i dag men inser att det är jag själv som vant mig och flyttat fram gränserna när en kollega utbrast "det var värst vad du var fin i dag". Va - jag? Hm då skulle hon se mig i royal från topp till tå ;-)
  Kram

  SvaraRadera

♥Vad trevligt att du lämnar en kommentar, det gör mig glad♥ Kram Christina