måndag 17 januari 2011

Hemmastickade strumpor!


Mamma har varit här och lämnat ett par fina strumpor, som hon har stickat. Mönstret hittade jag inne på Drops Design och garnet har jag köpt i en butik. Min svägerska tyckte de var så fina, så nu ska mamma sticka lika dana till henne med. Jag skickade med mamma mörkblått garn, tänkte att det kunde bli ett par benvärmare.



Jag brukar ofta stå vid min kommod i sovrummet, när vi fotar. Det är min mormors pappa Karl Pettersson som har gjort den. Den har kvar orginalfärgen och jag vill inte måla den vit;-) Tvättservisen som tillhör, fick hans fru Klara i 57år present 15 mars 1935av hennes två döttrar. Jag fick servisen av Klaras dotter (mormors syster) när jag fyllde 21år den 16 mars 1990, allt står på en lapp under kannan. Visst är det kul med lappar!



Tidigt i morse, såg jag ut såhär! Jag är lika trött nu,som jag ser ut på bilden. Jag var på jobbet 7.15 i morse. Istället för rast satt jag i möte. Klockan 16.00 när jag egentligen skulle sluta, har jag bokat in möte för att lära mig att lägga in på förskolans hemsida. Nu ska jag fixa med den, man det blir en annan dag. Måste ta en snabb bloggonad, sen blir det sängen.

Tack så jättemycket för alla grattis kommentarer ;-) ♥ 
Jag är så himla glad för att jag klarade av PIM stjärna nummer 3. Vi är 15 i vår gruppen och 8 har fått 3dje PIM stjärnan.

6 kommentarer:

  1. Åh, såna jättefina. Har du någon aning om vilket mönster det var? De har ju 100-tals sockmönster på Drops design. Jag stickar rätt mycket och skulle vilja härma dina sockar om det är ok?? De var verkligen jättfina.
    (p.s. det konstiga var att jag själv för några minuter sen la upp en bild på min blogg på sockar jag hållerr på att sticka, sen såg jag på någons OM-blogg din bild i högerspalten på dina sockar!)
    kram

    SvaraRadera
  2. Underbara sockor - blir så sugen på att lära mig sticka!
    Och fin är du idag med, precis som vanligt!

    Så fiffigt med en lapp med informationen - ska genast göra sådana lappar o lägga i det lilla arvegods vi har :-)

    SvaraRadera
  3. Vilken snäll och duktig mamma du har! Önskar att någon stickde så fint till mig för jag har inte tålamod alls att handarbeta. Kul med de strumporna till CoolWoolen!
    Kram

    SvaraRadera
  4. Annika: Jag har ringt och frågat mamma, nummret heter 112-7. När jag såg dina strumpor och log jag. Kul med hemmastickat, ingen annan har ju likadana.
    Kram

    SvaraRadera
  5. Gud vad hon är duktig på att sticka! Jättefina sockor:) Kram

    SvaraRadera
  6. DU är jättefin och strumporna helt underbart snygga! Tror hela Mollyland vill beställa!;D;D

    Kramar
    Adela

    SvaraRadera

♥Vad trevligt att du lämnar en kommentar, det gör mig glad♥ Kram Christina