lördag 15 januari 2011

Drar en lättnande suck :o)                        

Jag har precis skickat iväg 3edje PIM uppgiften, för bedömning. Uppgiften var att man skulle göra en film i Movie maker, med både berättar ljud och musik. Filmen skulle vara mellan 2-5 minuter och inte vara större än 12 MB. Jag har hela tiden skjutit på att göra uppgiften men nu var det verkligen nu eller aldrig. om 5 dagar måste uppgift nr vara inlämnad. Jag har skickat in den 3 gånger, kommer hela tiden på att det har jag missat och det har jag missat. Jag håller mina tummaroch hoppats på att jag har klarat uppgiften!! 

När man har klarat PIM examinationen får man 4 dagars ledighet! Dom dagarna kommer jag att plocka ut när vi åker till fjällen. Vi har hyrt en stuga av min jobbarkompis och åker iväg till Fjätervålen v 11, just den veckan då jag fyller 40 år. Så kul det ska bli!! Barnen planerar för fullt ;-)

Dax för att ta en bloggonad!

Kraam Christina♥♥ 

6 kommentarer:

 1. Vad härligt - underbar känsla när något tungt man skall fixa är klart!

  Trevlig lördag!
  Kramkram

  SvaraRadera
 2. Håller tummarna jag med att det gick bra:) Kram

  SvaraRadera
 3. Här hålls oxå tummar och jag tror jag kopierar din outfit i morgon. Royal är ju den perfekta uppiggaren :-)
  Kram

  SvaraRadera
 4. Åh va härligt att vara klar men något man dragit på länge, det går nog bra ska du se. =)


  Kraaaam

  SvaraRadera
 5. Det går nog bra ska du se! Är själv pimmad och klar sedan höstlovet-09. Tyckte det var roliga saker! Men var ni tvungna att göra just Moviemaker? Enligt pim3, som ju är lika, så ska det göras i Photostory eller Moviemaker. Jag valde photostory: det var jättelätt och jag har använt det med mina elever- superkul!

  Håller tummarna för dig- men det ska nog gå vägen!
  Då får du pim-tårta och diplom och fotograferas..på seminariet efter. Bara så att du vet..;-)

  SvaraRadera
 6. Forbid Me Not: Kollar i mina papper där står det att vi kan använda PhotoStory, MovieMaker eller iMovie. Jag hade Moviemaker hemma så jag tog det. Jag kan säga att jag hade stor hjälp av Tobias 11år, även om han inte gjort detta tidigare kunde vi lista ut hur man skulle göra. Jag har varit inne på PIMtest massa gånger och kollat om jag fått något nytt meddelande. Jag får vänta och se!
  Kram

  SvaraRadera

♥Vad trevligt att du lämnar en kommentar, det gör mig glad♥ Kram Christina