torsdag 6 januari 2011

Mina säkra kort!

Remix blouse, i vintage powder! Vilka ljuvliga färger. Love it!! När den kom provade jag den i min vanliga storlek 4a. Den var stor och vid så 3an satt bättre till mig. Ärmarna är lite trängre, men just armarna är mitt minsta problem.


Min fösta Chrisalis minigown, färgen heter powder. Ser ni vilken fin matchning dom blir ihop. Jag ångrar att jag inte köpte en likadan förra året, då hängde just 4an kvar i denna färgen på rean. Nu äntligen har den hittat hem!

50% rea är bra rea!!!

Bonusen är white, njuter av den lite först!!

Min besöksräknare har slått över till 40 000 besökare, vad glad jag blir!!

Kramis

7 kommentarer:

 1. Jag älskar den kombon med! Superfin precis som du=)
  Kramis
  Adela

  SvaraRadera
 2. Vilka fina köp du gjort, grattis!! Ursnygga båda två!
  Kram

  SvaraRadera
 3. Ursnygg matchning. Remixen var ju urfin i den färgen. Mmmmm! Själv kan jag tyvärr inte alls ha remix, och det har nog med storleken att göra. Tyväär är ju armarna definitivt ett problem för mig, och då blir ju ofta plaggen i sig för stora istället! Men jag köpte en 327:a i denna färgen istället!
  Kram

  SvaraRadera
 4. Vill också ha en chrysalis men har tvekat länge just för att det är en underklänning och priset då blir rätt högt men med 50% rea skulle jag nog också slå till. Färgen är lovely och remixen också. Ska bli spännande att se på :-)
  Ha en bra dag
  Kram
  /Vivvi

  SvaraRadera
 5. Kul me fynd!
  HAr fyndat några reasaker, 2 lacie top, en quicktip tunic och en tutu+ jaquard socks. I övrigt inget speciellt jag önskar mig. På Pondus 20% rea var jag idag, de hade massa saker kvar...inte som förra året då nästan allt rök första dagen. ( o rean har ändå hållt på några dgr) så nog kan man ha is i magen o vänta till 50=) kram!

  SvaraRadera
 6. Grattis till härlig fynd. Den remixen får gärna hitta hem till mig också!
  Kram

  SvaraRadera
 7. Åh vilka härliga fynd! Grattis! Rea gillar vi!! :D
  Kram

  SvaraRadera

♥Vad trevligt att du lämnar en kommentar, det gör mig glad♥ Kram Christina