söndag 5 september 2010

Maja gräddnos och vintage powder!



Idag inviger jag min 327a i vintage powder under den har jag #380a Private embrodered dress i chalk från Amore spare integritas, det fina märket sitter på ryggen. Minns när Bina visade bilder på "pepparkakan" (ett brunt private...) Tyckte den hade så fina broderier. När den dök upp på Tradera slog jag till. 
Är det någon som vet hur man gör för att länka till ett speciellt inlägg, tänker på det när Bina visade pepparkakan. Vill länka dit men får inte till det.

Idag har jag fixat och grejat. Jag har satt upp lite höstiga gardiner från Spira, i köket. I vardagsrummet satte jag upp de nya gardinerna jag köpte igår på Skroten. Jag hade vita innan men dessa är mycket finare!! Vad det gör att sätta upp nya gardiner och "flytta om lite på sakerna".     


Kraam Christina ♥ ♥

14 kommentarer:

  1. Ser fint ut med gardinerna... Och jättefin kombo med private och 327:an. Den kan jag ju härma rakt av. Älskar dessa privates och har dem i tre färger chalk, blue och pearl. passar till det mesta och broderierna är såååå fina!
    Kram

    SvaraRadera
  2. Snyggt både du och gardinerna! Länka är lätt!=)
    När du gör ett inlägg skriver du ordet man ska kunna klicka på för att komma till den sidan du vill, ex Bina. Sen markerar du ordet och klickar på LÄNK uppe panelen bland verktygen och sen kopierar du bara in den adressen du vill länka till! Lätt som en plätt;)Då har du gjort en länk till Binas sida som kommer upp när man klickar på ordet Bina. Hoppas du hängde med;D

    Kram
    Adela

    SvaraRadera
  3. Hej fina Christina! Den 327;an är ljuvlig..
    Håller också på med gardinpyssel, är dock bara i systadiet. Målet är att det skall vara bytt i kök o vardagsum åtminstone före nästa helg. Hoppas jag ialla fall.
    Ha en skön eftermiddag! Kram

    SvaraRadera
  4. Adela: Jag vill länka till Binas inlägg den 30 dec 2009, hur gör man då??? Raffsar mig i huvudet!
    Kram

    SvaraRadera
  5. Nena: Nu blir jag nyfiken, pearl är det beige eller?? Tror inte jag sett den, men en ljuslila har jag sett. Den skulle du nog gilla ;-)

    Annelie: Så kul det är att få upp nya gardiner, blir säkert jättefint hemma hos dig.

    Kram

    SvaraRadera
  6. Det är den ljuslila. Såg just att Katinka har den på idag. Härlig blekt grålila färg. Även smocken som heter Pearl är ju lite svagt grålila! Gillar den färgen jättemycket!
    Kram

    SvaraRadera
  7. Du klickar på just det inlägget den 30 december och då får man en ny länkadress längst upp. Kopiera den och klistra sen in den där Adela förklarade.

    Superfin dagens! Jag börjar bli smått sugen på en 327:a får se OM det blir en och vilken färg.

    Kram

    SvaraRadera
  8. Tack Janette!!! Ska genast prova :o)
    Kram

    SvaraRadera
  9. Du är jättesnygg, men jag är mest avundsjuk på gardinerna. Herrejösses!!! Går det att beställa dessa på något sätt? Skulle passa perfekt i stugan. Vilket ha-begär som väcktes nu ;)...

    SvaraRadera
  10. Katarina: Jag har köpt dem på Skroten i Skene, det konstiga är att jag inte hittar vem som gjort dem men modellen heter Edith.
    Kram

    SvaraRadera
  11. Älskar gardinerna - är grön av avund (nästan) VILL HA! ...kosta massa Mollypengar?

    Och länkningen hade du redan fått hjälp med såg jag - klicka på rubriken i mitt inlägg så får du upp direktadressen att använda.

    KRAMkram

    SvaraRadera
  12. Yes! Det gick ju fin fint!!! :)

    SvaraRadera
  13. Riktigt snygg kombo:) Fina gardiner också! Kram

    SvaraRadera

♥Vad trevligt att du lämnar en kommentar, det gör mig glad♥ Kram Christina