lördag 4 september 2010

Tradera tips!




Hittade denna annonsen på Tradera, en parkas från Viva la difference, i storlek 3. För att hitta auktionen får du skriva Odd Mollys, på Tradera. Just nu ligger priset på 619 kr. Det är inte min auktion, vet inte vem säljaren är, bara ett tips, då man inte hittar auktionen så lätt.

Uppdaterat: Såld för 1722:-

Ting

4 kommentarer:

  1. Jag tycker den är jättefin, men det har ju legat ute så otroligt många sådana, så jag vågar inte. Dessutom har jag sett annonser med exakt samma bilder som tidigare varit ute. Men de äldre vinterjackorna verkar vara mycket finare än årets tycker jag, utan att ha sett de äldre IRL.

    SvaraRadera
  2. ja det var ju frågor förra året om de var kopierade men det verkade inte så ändå, för det fanns nåt stort lager nånstans(konstigt men visst) Jackorna är fina men är inte 100 på att de är äkta?

    SvaraRadera
  3. De är äkta, det är någon outlet i Tyskland som kränger dessa för runt 1500:- och man kan köpa från deras butik på nätet. Dock verkar lagret hålla på och ta slut, så jag gissar att de kommit över något parti bara. Dessa tidigare kollektioner har inte kopierats så vitt jag vet och jag har ändå rätt bra koll! ;-)

    SvaraRadera
  4. Förra året hittade jag en butik som sålde ut jackorna, de hade fått köpa in dem, men fick inte annonsera, då kostade 699kr, om jag inte missminner mig. Kommer ihåg att det var många på Tradera då. Äkta tror jag, har inte hört talats om kopior av dem.
    Kram

    SvaraRadera

♥Vad trevligt att du lämnar en kommentar, det gör mig glad♥ Kram Christina