torsdag 2 september 2010

Är hemma och vabbar


Men alltså jag är inte arg, men på alla korten såg jag skit arg ut. Bråttom, bråttom, jag är ändå så glad att någon vill knäppa några kort, på mig. Jag ska precis skjutsa Tobias till skolan. Jag vabbar idag för mammas lille är lite sjuk. Feber, ont i halsen och en näsa som rinner, stackars liten. han ligger i soffan och spelar Nintedo Ds och lyssnar på TVn, rätt mysigt, med andra ord. Tobias visade mig var de håller hus nu. Sexorna har flyttat in till högstadie huset, spännande med skåp och hela grejen. Pratade med Gabriels fröken, han hade fått hem en försvår bok som han ska läsa. Vi läser en annan hemma, så lånar han någon annan i biblioteket. Fröken tyckte min sjal var så jättefin, GLAD!
Nu när jag är hemma ska jag passa på att åka till byn, fixa lite grejor  försäkringspappert hos optiken. Vill ha nya sängbottskydd till våra sängar. Sen tar jag en tur till klädbutikerna, vi har inte så många.


Kolla vilken charmigl väska. Den är min farmors gamla, den är virkad och det är brunt foder i den. Jag vet inte om farmor har gjort den, men visst är den fin!  Det är bara att montera bort handtaget så går den att tvätta. :o)  Lite extra roligt för den har varit hennes.


Solen skiner från en klarblå himmel. Ska ta en kopp kaffe, sen blir det byn.

Ha en bra dag!!

6 kommentarer:

  1. Tack för din omtanke! Hoppas att sonen snart piggnar till!
    Kram!
    /Peggy

    SvaraRadera
  2. Underbar väska! Minns väskor med sådana handtag från när jag var liten! Har också en sjukling härhemma, men han är så stor så han klarar sig ju bra själv. Jobbar hemifrån på fm och hoppas hinna med en skön promenad i solen innan jag drar till jobbet! ja, sjalen är verkligen fin, så fröken hade rätt... (Visst blir man glad när man får beröm!)
    Kram

    SvaraRadera
  3. Ja, jag blir jätteglad om jag får beröm. Sjukligen är 9år men det är inte lätt att vara hemma en hel dag alldeles själv. Ta en promenad det borde jag oxå göra, det var en bra spark i baken!
    Tjing

    SvaraRadera
  4. Så jättefin du är idag! Väskan är underbar o visst minns även jag dem från barndomen.
    Ha en bra dag med rolig shopping! Kram

    SvaraRadera
  5. Roligt med arvegods som man kan använda. :)
    Krya på sonen!
    Kram

    SvaraRadera
  6. Du är alltid så fin och fräsch!;) Underbar väska passar in i Molly stuket!

    Kramis
    Adela

    SvaraRadera

♥Vad trevligt att du lämnar en kommentar, det gör mig glad♥ Kram Christina