tisdag 21 december 2010

Riktigt kallt idag!


Såååå, kallt det var hos oss i morse, jag hela dagen faktiskt. Som kallast var det MINUS 22 GRADER. Fy vad jag frös om fötterna igår och idag när jag åkte till jobber frös jag om fötterna igen. Åndå  hade varmare gortex stövlar idag. Igår hade jag bootsen och då kan jag förstå om jag fryser, det finns ju inget lurv i dem, men jag hade ullstrumpor, men det räckte inte. På lunchrasten gick jag till en butik som säljer bla tyg och inredning, de har trätofflor och fårullssaker oxå och nu skulle jag prova fårulls-stövlar. Gud vad goa och varma de var så det blev ett par, vill inte frysa om fossingarna. Typiskt men jag glömde kvar dem på jobbet. Men jag jobbar i morgon med, får inte glömma dem då , sen har jag jullov!!!

Dagens består av Lovely knit i rouge och Lacie top i chalk och jeans.

Mitt julpimpade växthus, med mormors gamla kulor.

Kram ♥♥

3 kommentarer:

 1. Den där LK:n skulle jag så vilja ha!
  Men visst! Jag kan knappt fatta att vi i söder också har så kallt (-21.5), även om det var det förra vintern också... Idag var dock en underbart vacker dag, men kallast hittills.
  Kram

  SvaraRadera
 2. Ja du även jag har kapitulerat för kylan och Traderat hem ett par EMU fårskinnsboots. Inte så vidare snygga egentligen men riktigt riktigt varma - frös inte alls fast jag bara hade tunna strumpor :-)
  Kram

  SvaraRadera
 3. 21 minusgrader här nu:( Kylan går rätt genom märg och ben. Vill ha vår NUUUU! Kram

  SvaraRadera

♥Vad trevligt att du lämnar en kommentar, det gör mig glad♥ Kram Christina