måndag 6 december 2010

En liten glimt!Nu har jag en sån där boring måndag. Har redan hoppat i min mjukisbrallor, håret är otvättat, inga helkroppsbilder idag tack! Men blusen är fin,  Voile trasseltop i rose, så den får ni se ett hörn på. Fy vad mörka bilder jag bjuder på. Är supertrött, helgen tog väl på kraftern. Jag åkte ju 4.5 km skidor igår, kondisen är inte så bra.

Snart kommer pre-spring släppet, ingen har väl varit så tyst som jag om detta ;-) Jag funderar, kan man säga, vad vill jag ha?? Måste prova iallafall, Ka-ching plain dress lockar mest. Första gången jag såg military trodde jag det var en sandbrun färg, hoppas inte den är för grön, för då går den inte. Jag har ju 1500 kr på Harrys, sen de tog Blue skirt i reklamation. Eller ska jag spara pengarna till rean. Finns en godbit som jag skulle vilja ha, vill ha , vill ha. skärp dig nu!!! Jag funderar vidare ;-)


Bluffbuden på Tradera!
Måste nämna lite om bluffbudarna från Västervik, fick mail, där hon förklarar att anställda måste ju oxå kunna få buda, skitsnack! Sen tittade jag på bluffbudarens annonser, hänger ni med?!Där finns det oxå bluffbud med ett annat konto. De använder sig av 3 konton och bluffbudar, det är så genomskinlig.
Se upp med vad du budar på!!!!

Kram  ♥♥

1 kommentar:

  1. Blusen är underbar...och säkert du med, fast du är självkritisk idag=) Trist med bluffbudare!!

    Kram
    Adela

    SvaraRadera

♥Vad trevligt att du lämnar en kommentar, det gör mig glad♥ Kram Christina