fredag 17 december 2010

Lite julfin!

Idag har vi ätit julbord med barnen på min förskola. Tog denna svarta KappAhl-klänningen med lite röd spets, uppe vid ringningen, matchar med ullstrumporna, sådär lite lagom julfin.


På väg hem, så vackert med solnedgången.


I onsdags gjorde jag egen pepparkaksdeg för första gången. På jobbet har vi ett recept med farinsocker, ingefära, citron olja, sirap, mjöl och vetemjöl såklart är det grädde och smör i. Dom är jättegoda, och jag ville så gärna ha såna peppakakor hemma. När jag kom hem från jobbet stod Tobias och Gabriel och bakade ;-) Jag hade fått samtal om var pepparkaksmåtten fanns, så jag förstod vad de skulle göra. Medan jag har skrivit har jag ätit nybakade pepparkakor och mjölk.

Gabriel och Tobias bakar och musiken julmusikenskrålar. Jag har gräddat pepparkakorna samtidigt som jag gör detta inlägg, springer som en skottspole. Mmmm vad gott det luktar!


Jag tog med mig vår jobbdator hem igår. Där har jag power point, riktigt kul var att vi kom ut på Internet, vilket jag trodde vi inte skulle göra. Då finns det hopp att få till PIMet.

Fick reda på att jag får ledigt under jul och nyår, HÄRLIGT!!!

När jag kom hem hade jag en avi med ett brev att hämta ut. Snälla mannen åkte och hämtade det åt mig. Just nu ligger den brevid mig. Ska öppna nu när jag är klar med inlägget.

Kramar

1 kommentar:

♥Vad trevligt att du lämnar en kommentar, det gör mig glad♥ Kram Christina