tisdag 14 december 2010

Coolwool och Cupcake = favvisar!

Tidigt i morse, precis innan vi ska iväg på lussefirande som Tobias och de andra i 6an håller i. Jag har på mig Coolwool cardigen i royal, vitt linne med spets minns inte namnet och Cupecake longtop, med fin spets som sticker fram.Här står jag och Gabriel i entren till idrottshallen och väntar på att Tobias uppträdandet ska börja. Motvilligt tar han några bilder, på sin jobbiga mamma.( Det är bara vi som står och väntar.) Vilket fint uppträdande, inte ett öga torrt. Sonen och två kompisar rockade loss i lusseledet, med: Jag tror på tomten yea!!! Dom ägde! Barnen klappade takten. När vi skulle gå ut, hör jag några 9or säga, sista låter var skitbra! Jag är en stolt mamma idag ;-) Jag är så glad att jag kunde byta pass med min arbetskompis, så jag kunde titta på Tobias.

Gabriel hade med sig julpyssel hem, med kommentaren; Gubben jobbar som professor och han flinar ;-) Själv tycker jag han ser ut som en sjörövare!

Kraam Christina ♥♥

3 kommentarer:

 1. Vad roligt du kunde vara med på luciafirandet på skolan! Förstår mycket väl ögonen tårades..lät lite festligt med annorlunda tomtelåten dom framförde.
  Finaste mamman måste varit du!!
  KRAM

  SvaraRadera
 2. Åh, jag har fått ärva söta Petras cupcake topp i vitt. Hur kan man gilla ett plagg så mycket ? den är ju helt underbar !
  En lite speciellt dekorerad apelsin ;-)

  SvaraRadera
 3. Det var ju bra att du kunde trixa o vara med
  i skolan. Jobbar själv en del kvällar, då blir det lätt så att man missar roliga saker kvällstid. Snygg outfit !
  Kram Pjollret

  SvaraRadera

♥Vad trevligt att du lämnar en kommentar, det gör mig glad♥ Kram Christina