söndag 28 november 2010

Nytvättade Scarf scarf!

Tvättade mina älskade Scarf scarfar för första gången. Jag sköljde upp dem i handfatet, la in dem i tvättmaskinen och centrifugerade dem, när de kom ut var de nästan torra. Hängde upp dem på handuksvärmarna, tyckte de var så fina, så jag knäppte en bild ;-)  







Igår var en sån där dag då man går hemma och grejar och pysslar. Det var väldigt rörigt när adventslådan var framme, elljusstake, massor av stjärnor, ljusslingor, VAR SKA LAMPORNA FÖRVARAS?? Så rörigt det var innan man får lite ordning. Stjärnorna vill inte hänga rakt, utan jag får hela tiden gå och vrida dom tillbaka och hoppas att de ska stanna i rakt läge, SUCK! Upptäcker att vi bara har en eljusstake och massor av stjärnor, älskar stjärnor. I vårt sovrum lägger jag en ljusslinga i en glasvas och vipps är det adventsfint!






Jag knåpade ihop två lingonkransar igår, ena hänger på ytterdörren och den andra  hänger under en hylla i vardagsrummet. Mosskransen har jag gjort tidigare och smallkaramellern är från förra året ;-)
 Idag ska jag "röja i röran"  och binda granris runt en ljuskrona. Sen får vi hämta hem barnen från pepparkaksbakandet. Det är så mysigt att få bara gå hemma och fixa i lugn och ro!! Jag njuter!!

Kram från mig!

6 kommentarer:

  1. Vad fint du har gjort:) Jag tycker att hyacinter är så fina, men kan inte ha dom inne. Får huvudvärk av doften tyvärr....Kram

    SvaraRadera
  2. Så fint duhar gjort! Kul att se hur alla pysslar=) Visst är det mysigt att få gå hemma och fixa!;)

    Kram
    Adela

    SvaraRadera
  3. Jättevackert! Ja, fy vad rörigt det blir när allt ska ner från vinden och innan det är på plats. Vi hade pysseldag med en kompis och hennes barn här igår. Supermysigt, men det blev ju inget pyntat liksom. Fick upp några stjärnor igår, får ta resten idag. Ja, kan inte nån smart person uppfinna något så stjärnorna hänger rakt???!!!
    Glad advent!

    SvaraRadera
  4. Haha...ja man blir lite fundersam när kakan är gul, man tycker ju att det borde vara julkryddor som saffran och sånt. ;-)

    Men faktum är att den var väldigt god.

    Ser att du är lycklig ägare till 2 scarf scarf, fingrade på en på rea för nåt år sen på Smultrongården. Ångrar djupt att jag inte köpte den då.

    Mailegtomtarna är sååååå söta, jag ska leta på mina nån dag framöver.

    Ha en mysig första Advent!

    Kraaaaaaam

    SvaraRadera
  5. Vad fint du har gjort! Visst är det roligt få pyssla i lugn o ro..när resultatet också blir bra!! Vi har bakat skånska pepparkakor o lussekatter idag.
    Ha en fin första advent!
    Kram

    SvaraRadera
  6. Jag har tvättat mina scarf scarfs i tvättmasinen, på handtvättsprogrammet, det blev superbra! Har oxå julpyntat här idag , plus haft 1-års kalas för lilleman, PUH!!

    kram!

    SvaraRadera

♥Vad trevligt att du lämnar en kommentar, det gör mig glad♥ Kram Christina