lördag 6 november 2010

Hittade denna i gaderoben ;-)


På mig idag har jag en klänning från Lindex som jag köpte förra hösten, tror jag bara använde den en gång. Färgen är aburgine och det är fin bred spets längst ner, den är avskuren under bysten, helt enkelt en fin vardagsklänning. Strumporna är iallafall från Odd Molly, färgen är powder.

Idag skulle jag åka och handla mat, WC-pappret var slut och samtidigt kolla i klädbutikerna i byn. Men det gick ju inte så bra, de butikerna jag skulle till var stängda, vissa butiker var faktiskt öppna, men naturligtvis inte dem jag skulle till. Titta!! Vilken söt rosa julstjärna jag hittade när jag skulle handla mat, i lajk. Nu ska jag sätta mig i fotöljen och bläddra i Lantlivs JUL special.

Kram
♥ 

4 kommentarer:

 1. Hej!
  Visst är det trevligt när man "fyndar" i sin egen garderob. Lantliv är en riktig källa till inspiration.
  Kram från Eva

  SvaraRadera
 2. Jättesöt klänning!

  Hoppas du har en fin lördag med Lantliv och allt!

  KRAM

  SvaraRadera
 3. Ja den tidningen har jag snikläst här hos syrran just och de var så mycket mysigt i den att jag funderar på att investera i ett eget exemplar. Köpte en dansk jultidning häromdagen och det tog mig halva tidningen att fatta varför jag inte fick någon julstämning! De har ju inga advetnsstjärnor och ljusstakar i fönstren! Kul med egna garderobsfynd, superfin färg!
  Kram

  SvaraRadera
 4. Märkligt hur vissa saker bara kan dyka upp i garderoben, jag råkade ut för samma sak här om dagen ;)

  Med fullt av vacker frost utanför dörren så är det inte mer är rätt att man börjar sukta efter julen

  SvaraRadera

♥Vad trevligt att du lämnar en kommentar, det gör mig glad♥ Kram Christina