fredag 12 november 2010

Host!! Vad är det jag ser?!

 Vad sjutton står det på sjalen?! Hur kunde jag lyckas med detta? Jag vill inte gynna företaget som sniker på Odd Molly. Gjort är gjort och sjalarna är jättefina, en med blå bakrund och en med vit. Här kommer lite vad jag köpte igår, i Ullared ;-)


Söta handledsvärmamre, fanns i creme, grå och svart, priset som hittat 12.95.


Den blåa sjalen, långstrumpor med söta rosetter, tog två creme och ett par svarta.

En fleece så jättemjuk och skön, med massa lurv, gossig!! Min älskade färg, royal!


Hela högen till mig! Köpte värmeljus som doftar kanel. Jag hällde upp dem i ett mått och det luktar jättegott fast de inte är tända. Köpte ett par strumpbyxor i bambu, var lite nyfiken på dessa.

Finaste fleecen och den vita sjalen. Kan säga att jag kommer inte att åka till Ullared på lääääänge, hua, det var jobbigt. Det jag skulle ha, en skidjacka som jag kan ha när vi åker till fjällen + ute på jobbet, som funkar i alla väder hittade jag inte. Får fortsätta att leta.Så här har jag sett ut idag. Cupcake tank i purple, Everyday long cardigan i grey och Plath skirt i powder.

Trevlig helg ♥

11 kommentarer:

 1. Vad mycket fint du köpt. Oddly var ett finurligt namn på märket:) Du är jättefin i dagens och jag blir sugen på plath skirt. Hur är den i storleken?
  Kram

  SvaraRadera
 2. Hilde: Jag gick ner en storlek på den. Kram

  SvaraRadera
 3. vilka fina köp.
  Oddly, hihi, nya hippa märket=)

  kram!!

  SvaraRadera
 4. Har faktiskt ALDRIG varit i Ullared. Är jag den enda i världen kanske???? Gillar handledsvärmare för 12 spänn! Ja mycket fint i din hög.
  Kram

  SvaraRadera
 5. Vad kul att du visade upp vad du hittat! Man (läs jag) är ju alltid så nyfiken på sånt! Dyrt eller billigt spelar ingen roll för mig, jag är så långt ifrån märkessnobb man kan komma.
  Strumpbyxor av bambu? Hur är de?
  Kramar

  SvaraRadera
 6. Nena: Nej du är inte den enda i världen som aldrig varit på Ullared, här har du en till!!

  Jag vill bara skratta åt hur de orkar göra alla dessa konstiga kopior...

  Trevlig helg Christina!!

  KRAM

  SvaraRadera
 7. Roligt att se de fina sakerna du köpt på Ullared :) Tack! Kraam Linsan

  SvaraRadera
 8. Hej ! Jag köpte ju också spetssjalarna, köpte även extra att ha som "gåbortpresent". Tror att jag ska klippa bort tyglappen i där det står oddly. Köpte även de söta långstrumporna med rosetter. Kram Katarina

  SvaraRadera
 9. Hje. Har läst din blogg från början och gillar din stil jättemycket. Oddly är ett skojsigt namn faktiskt och oavsett, var ju sjalen jättefin! Jag har aldrig haft sug att åka till Ullared, men nu har jag ångrat mig. Sen "bör" man kanske uppleva fenomenet också en gång!

  SvaraRadera
 10. Jag har aldrig varit i Ullared, lär nog aldrig ha vägarna förbi hellre eftersom det ligger för långt bort. Men det verkar ju vara galet billig shopping i alla fall.

  ~Ingrid

  SvaraRadera
 11. Åhh, vad mycket fint du köpt Christina! Men visst är det lustigt med alla dessa kopior! Kram

  SvaraRadera

♥Vad trevligt att du lämnar en kommentar, det gör mig glad♥ Kram Christina