söndag 14 november 2010

Omflyttning i garderoben
Vi har varit med Tobias på zoo-orientering idag. Han var så nöjd med att han hade tagit alla 18 kontroller, tiden var sådär, men det gör inget, bara det är kul. Efter orienteringen beökte vi några butiker i Knalleland. När vi skulle åka hem, upptäckte jag att det var punka på däcket, det var helt platt. Tur att sånt  händer när mannen är med. Han bytte till reservdäcket och vi åkte till macken för att fylla i luft. Otur igen, för nu är "luftmaskinen" trasig, SUCK. Men nu har vi ordnat så svärfar ska lämna in däcket, så får de kan byta den trasiga ventilen.

*****

Fick för mig att hänga kläderna efter färg. Innan hängde de huller om buller och den jag hade sist på mig, hängde jag in längst åt vänster. Vad glad men blir när man tittar in i garderoben ;-) Alla fina färger, det syns tydligt vilka färger jag gillar!! 

Kramar

4 kommentarer:

 1. Härligt med garderobsbilder! Och kul att styra upplite. Jag möblerade om i garderoben i somras, så nu hänger de efter sort istället - klänningar för sig, blusar för sig osv...
  Trist med punka. I somras fick vi punka på två däck sent på kvällen in the middle og nowhere. Det var inte kul... Sen fick vi åka bärgningsbil. Det var enligt barnen nästan det roligaste på hela semestern. jaja, smaken är ju som baken...
  Kram

  SvaraRadera
 2. Skulle vilja ha hela din garderob :-)

  SvaraRadera
 3. Roligt när man gjort ordning i sin garderob! Blev ju fint, nu hittar du säkert lättare..
  Kram

  SvaraRadera
 4. Vad fint du fått i garderoben ;-) Härliga färger........Jag skulle behöva mera garderober.....det är helt fullsmockat i mina garderober.
  Kram Halvan

  SvaraRadera

♥Vad trevligt att du lämnar en kommentar, det gör mig glad♥ Kram Christina