fredag 14 oktober 2011

Kaffe i mors kopp!


Sitter här med en kopp kaffe. Niklas har inte kommit hem ännu, ska möta honom där han ska lämna in hyrbilen, senare ikväll. Vi har bara setts 1 dag på 2 veckor, det blir skönt att han kommer hem. Nu ska harn vara hemma en vecka sen sticker han igen. Grabbarna är iväg och har kul med lite vänner, så här är det så lugnt. Lugnet före stormen kan man säga ;-)
Den lilla operationen gick bra, det värsta var bedövningen och väntan därefter. Läkaren påminde mycket om Doktor Molly, i ålder, frisyr och ja utseendet helt enkelt!! Imorgon och på söndag ska vi till jouren för omläggning, så då vet ni vad vi gör 9:30 i helgen. Hoppas, hoppas hoppas det läker fint, annars blir det operation igen. När det hela var klart åkte vi till MC Donalds och Tobias var jättenöjd. När vi kom hem sprang han runt inne i huset!! -Mamma, mamma jag kan springa och det gör inte ont!! Man kan inte fatta hur det är att ständigt ha en värkande tå, åhh, mammas store gull!! 



4 kommentarer:

  1. Gillar dina zinkhus :))) Riktigt fina!

    Fin helg till dig!

    Kram Anna

    SvaraRadera
  2. Vilken söt kopp :)

    Hoppas sonen haft det toppen i min hemstad och inte blir alltför avskräckt :)

    Förstår att det är skönt att få hem honom igen

    Kram och ha en fin helg

    /Vivvi

    SvaraRadera
  3. Skönt att det gick bra! Och vilka fina små ljus-hus! Kram

    SvaraRadera
  4. Vivi, mannen har jobbat till 20-tiden så han har inte sett så mycket av din stad. I söndag när de kom till Stads hotellet var det obemannat och de var hotellets enda gäster. Det var bara det att nycklarna de hade fått var till två hotellrum som inte var städade, någon annan hade bott i rummen och handdukarna låg på golvet. De fick ringa och hotellägaren kom och gav dem nya rum. Inte en ursäkt fick dom när de var där!! Så dålig stil!!!

    Kramar

    SvaraRadera

♥Vad trevligt att du lämnar en kommentar, det gör mig glad♥ Kram Christina