lördag 23 oktober 2010

Sötaste mössan!!
Idag har jag varit i stugan i Varberg hela dagen. Kul att träffa brorsan och hans flickor och kusinerna har träffat varandra. Synd att det har fullkomligt ösregnat hela dagen. Det blev inga fina höstbilder ute vid havet som jag hade önskat. 

När jag ändå var i Varberg ville jag gå in på Wonder, som säljer Odd Molly. (Innan hette butiken FACE.) Vilken otur, men inget från släppet hade nått butiken ännu :( Gick runt och kikade i butiken, pratade med den trevliga ägarinnan, som kände igen mig från bloggarna, lite kul, andra gången det händer mig. Det är verkligen kul att se kläderna live, provade ponchon, som var tunnare och bättre än jag trott. Så hittade jag en mössa Thinker beanier, JAG BLEV KÄR I DEN!!! Jag har ingen Odd Molly mössa och den väckte ett sånt där vill ha begär!!
KRAMAR♥♥

5 kommentarer:

 1. Hej!
  Tack för ditt besök!
  Otur att vi inte hade fått in vinterkollektionen :(
  Vilken fin blogg du har.
  Många kramar Pernilla

  Tyvärr gamla namnet här,ska ändras snarast...

  SvaraRadera
 2. Jag är ingen mössmänniska alls, men förra vintern slog jag till på en OM-mössa på rean och den är högt älskad nu!!! då sa min kloka syster att tänk på att den där mössan är intjänad efter en halv karensdag!!! Så jag vidarebfordrar det tipset till dig då, hihi...
  Du sliter flitigt på din fina sjal ser jag. Det gör jag också. Jag som aldrig har sjal fullkomligt älskar denna. Idag värmde den gott när jag cyklade i iskallt regn!!
  Kram

  SvaraRadera
 3. Godmorgon fina Christina!
  Ursöt mössa! Har tittat på produktbilderna o den verkar så himla fin..passar ju perfekt till sjalen!
  Kram

  SvaraRadera
 4. Mycket söt på dig!
  Hade gärna kommenterat oftare hos dig, men allt som oftast funkar det inte:(
  Kramar

  SvaraRadera
 5. Den mössan har jag varit nyfiken på!! Vad kul att du har provat den och gillar den!! Den är superfin på dig!! Kan tipsa dig om att de har den på Fitts & Company för 102 US dollar och fri frakt.... (http://picasaweb.google.com/amyglase/OddMollyFall2010OfferingFreeShippingWorldWide#)
  Lycka till!
  Kram.

  SvaraRadera

♥Vad trevligt att du lämnar en kommentar, det gör mig glad♥ Kram Christina