onsdag 20 oktober 2010

En 4a provar på Harrys!


Kikade runt på Harrys hyllor, hittar bara två modeller från vintern, norpar till mig dem och provar. Först ut är Lacie top i almost black. Den kan säkert var jättefin under en kofta. Men den är väldigt tunn och nästan lite genomskinlig. När jag ser bilden tycker jag den är lite väl urringad. Tycker den är lite väl vid över magen, men över bysten satt den normalt.
Tog Weedy tunic i den ljusa färgen den fanns i almost black oxå. Hm, jag kände mig stor som ett HUS i den, av med den fort.


Provade Lacie top i chak, den kändes bättre på, än vad den ser ut.


In på KappAhl och provar den rosa Wigwam liknande klänningen, fin är den fortfarande.Vad bra att Harrys inte hade fått in mer. Jag fick inget sug. Skönt!!

Kramar ♥♥

6 kommentarer:

 1. Hej!
  En liten protest som dock är en komplimang. Du är snygg i din urringning så framhäv på bara!
  Kram från Eva

  SvaraRadera
 2. Vad roligt med en provning! Alltid kul att se plaggen på en riktig kvinna, modellerna har knappt former ju. Jag tycker också att du är jättefin i den svarta Lacie top.
  Kramis

  SvaraRadera
 3. Ja Lacien var riktigt fin tycker jag. Förstår vad du menar med urringningen. Håller med Eva om att det ser bra ut, men när man använder de här väl urringade mollyplaggen i vardagen brukar det inte kännas riktigt bekvämt. (Men du har ju tipsat mig om tricket med linne...)Weedie tunic tror jag inte är något för mig. Den såg lite stel ut i tyget, var den det? Tack för provningen!
  Kram

  SvaraRadera
 4. Alltid trevligt med provning:-)Jag har också provat Kapp Ahls wigwam.......fin......men det har inte blivit något köp ännu.Kommer jag att använda den är den stora frågan....?
  Håller med om att linne är bra att ta till vid urringningar ;-)Lacie ser jättefin ut på dig.
  Kram och god natt! Halvan

  SvaraRadera
 5. Lacie top väntar jag på! Tycker inte att den är för urringad på dig alls. Däremot så förstår jag att Weedie tunic inte är nåt för oss med större boobs än B-kupa;) Kram

  SvaraRadera
 6. Härligt för plånboken när det inte blir något sug efter något nytt. ;)
  Kram

  SvaraRadera

♥Vad trevligt att du lämnar en kommentar, det gör mig glad♥ Kram Christina