söndag 10 oktober 2010

#58 A-one silk strap dress apricot, produktbild någon??



Min A-one silk strap dress köpte jag på Freeport, för 2 veckor sen. Jag hade på mig den på Odd Molly träffen, på kvällen ;-) Jag letar och letar efter produktbilden på denna klänning i apricot, men hittar den inte. Har du produktbilden maila den gärna till mig.

Christina

8 kommentarer:

  1. Tyvärr kan jag inte hjälpa dig med det! Måste bara tacka dig för tipset med coolwool i royal över klänningen. Har haft lite problem vad jag ska kombinera min fina gröna a-one silk strap dress med. Köpte ju en coolwool på freeport i lördags men först när jag såg trappbilderna från Eggers slog det mig att det ju är mycket mönster i royal även på den gröna klänningen. Perfekt ihop blev det!

    Hann inte in och kommentera igår. VILKA UNDERBARA BILDER!!! Jag älskar ju vatten. Vet inte om jag klarat av att inte kliva i om jag balanserat på den stenen! Nu ska vi iväg och fira pappa på 75-årsdagen. Hoppas du har en skön helg!
    Kram

    SvaraRadera
  2. Vilken ljuvlig klänning! Du var så fin på bilderna igår med, härliga foton där vid sjön!

    Kram
    Adela

    SvaraRadera
  3. Den där är riktigt fin.......provade den då den fanns ute i butikerna och den satt så skönt på. Tyckte någon skrev något om att Freeport skickar? Vet du om dom gör det? Vet att jag ringde dom precis när de öppnat och då skickade dom inte men kanske gör dom det nu.......
    Trevlig söndag!
    Kram Halvan

    SvaraRadera
  4. Halvan: Jag har inte hört att dom skickar. Dom skulle nog fått sålt väldigt bra då ;-) Jag frågar dem nästa gång.
    Kram

    SvaraRadera
  5. Vad gulligt! Jag kollade nu.......det var Odd Molly Holic som skrev om det i sitt senaste inlägg 101009.
    150:- kostar det visst. Men det kan det ju vara värt.......
    KramiZ

    SvaraRadera
  6. Vilka färger var det den kom i nu igen? Apricot har du,grön har/hade Katinka och Binas färg är det dark lilac tro?
    Dom skickar nu!!!! ;-))) Ringde och frågade......150:- kostar det.Dom skickade inte i början men nu gör dom det.Kan ju bli billigare än tågbiljetten.....men inget går väl upp mot att se och känna och uppleva på plats förstås....
    Kram

    SvaraRadera
  7. Det finns en i röd/royal som Lina hade på kvällen på Odd Mollyfräffen. Den har jag provat på Freeport, tyckte den var den finaste färgen. Då provade jag först 4an som jag för stor, sen 3an som inte heller satt bra. Men den gången jag provar 2an och tog på mig min Coolwool cardigan i royal till klänningen var jag såld, den skulle jag bara ha. Så mitt tips är att man går ner i storleken på den klänningen, själv gick jag ner 2 storlekar.
    Lycka till!!

    SvaraRadera
  8. Hej!
    Jag vet att Odd Molly, Freeport, skickar. De tar 150:- för frakt. Jag frågade då jag var där sist.
    Mvh Pernilla

    SvaraRadera

♥Vad trevligt att du lämnar en kommentar, det gör mig glad♥ Kram Christina