lördag 20 augusti 2011

I ♥ superfin kofta från Cream!


Var på Shop around the corner och såg denna koftan fast till liten flicka. Den var så jättefin, hoppas hoppa den kommer in i vuxenstorlek, Marias mamma (som jobbar i butiken,) trodde det iallafall. Fickorna är virkade hjärtan♥ I lajk! Håller mina tummar att en XL blir min!!! Såg en bild på den och jag tror tjejen hade en underklänning under och koftan blev som en klänning, åhh vad fint!

Hade lite tråkiga guldsmycken som låg hemma och skräpade. Var och värderade dem och de var värda  lite mer än 750:- som snart finns på mitt konto, COOLT!!
Denna blusen hängde med mig igår från Lindex. Jag provade den ihop med Spoiler underskirt i royal, det finns royal i blommorna och den kombon gillade jag. Sen funkar den alltid med ett par jeans.

5 kommentarer:

 1. Åååå vilken fin kofta. Nu håller jag också tummarna att den kommer i vuxenstorlek :-) Lindexblusen var jättesöt....

  Kram
  /Vivvi

  SvaraRadera
 2. Kofram ÄR ljuvlig! Leah hade sin både to och fre.. Bild finns i tordagd hos mig. Så mjuk och söt <3

  SvaraRadera
 3. I have this style coming to Full circle star but unfortunately I have not ordered your size. Sorry to disappoint you. I hope that you find it. It is a super cute cardigan.
  Kram,
  Karen XOXO

  SvaraRadera
 4. Supersöt kofta! Det blir lite ha-begär när de är så fina...
  Är det bara jag som tycker det har kommit mycket fina koftor i vår och höst? Jag tycker snart att garderoben bara består av koftor ;-) De är ju så svåra att motstå...
  Kram Helena

  SvaraRadera
 5. Ja, hoppas den kommer till vuxna!
  Kram

  SvaraRadera

♥Vad trevligt att du lämnar en kommentar, det gör mig glad♥ Kram Christina