fredag 19 augusti 2011

Färg kick!Idag har det hällregnat!! Jag har ett jobb som man måste vara ute, även idag i värsta hällregnet. Det är kul för barnen att vara ute i regnet. Men mina regnkläder håller inte tätt längre. Det är de tejpade sömmarna som är som ett såll, jag blev  mer eller mindre dränkt. Allt jag hade på mig blev blött, strumpor, jeans, Good Tshirt, Jene loves terry tunic till och med trosorna. Vad göra? Efter jobbet åkte jag hem och bytte om! Nu behövde jag färg kicka mig själv!!! Vad passar inte bättre än royal, när det känns grått inne och ute. 
Jag letade efter någon regnjacka med någon trevlig färg, men det lyckades jag inte så bra med i vår lilla by :(  Istället blev det en svart regnkappa på Lindex som jag ska ha så länge, den lär det inte regna in i alla fall. Vad jag önskar är att vi kunde få arbetskläder, vi måste vara ute och ha bra kläder men måste köpa allt själva. Snart måste jag köpa en ny vinterjacka till jobbet, skulle även behöva ett par nya Gore-tex skor att ha på jobbet, för mina gamla håller inte tätt. Ska köpa impregneringsspray och se om de blir bättre?! Jag vill ju köpa Mollysar för mina pengar!!!!! Min nya regnkappa, som jag hittade på Lindex :))

5 kommentarer:

 1. Vilken härlig färgklick! Vi fick faktiskt både regn och vinterkläder på jobbet! Borde vara en självklarhet när man jobbar inom förskola/skola (yngre åldrar). Regnjackan såg fin ut! Kram

  SvaraRadera
 2. Odd me, jag tycker som du!
  Kram

  SvaraRadera
 3. Hej! Underbara royal! Piggar verkligen upp en dag som denna!Borde verkligen vara en självklarhet att man skulle få regnkläder mm på förskolan!
  Hittade en turkos regnjacka som jag köpte och nu skulle jag vilja ha blommiga Hunters eller turkosa stövlar!
  Kram Halvan

  SvaraRadera
 4. Dåligt att ni inte får nåt slags bidrag i alla fall till ute.kläder....
  Fin kofta;) Kram

  SvaraRadera
 5. Hej jobbar ni bara ute .Jobbar också med barn men vid i hållande regn är vi inne lite mysigare då.Ha det gott Lena

  SvaraRadera

♥Vad trevligt att du lämnar en kommentar, det gör mig glad♥ Kram Christina