måndag 29 augusti 2011

Fining!


Blir helt kär i koftan på första bilden (som jag lånat av Deep Fling) #873 Tanning knit long cardigan i färgen magnolia. Vilken skillnad det är på produktbilden  och bilden nedan som jag lånat från Tradera. Vill att den ska se ut som första bilden eller är det ljuset? Tycker koftan ser "rörig ut" (om ni förstår mig) på de 2  nedersta bilderna. Denna skulle jag vilja se live, gärna på träffen!!!!


9 kommentarer:

  1. Jag håller med dig! Jag tycker med att koftan ser helt underbar ut på Deepflings bild... men på de andra, nja...tveksamt!
    Det är nog live som gäller för att man ska få en uppfattning!
    Ha en bra kväll!
    Kram Helena

    SvaraRadera
  2. Vad roligt, då ska vi alltså jaga samma plagg du och jag:) DFs bild är underbar, men vi får se hur den är på riktigt.
    Kram

    SvaraRadera
  3. Hilde, så bra att vi inte har samma storlek ;-) Hoppas den hänger i någon butik!
    Kram

    SvaraRadera
  4. Åhhh så fin kofta, förstår att du är sugen på den..
    Du..kika in hos mig om du har tid, jag visar mig i den röda klänningen..living loving eller vad den nu heter, den som jag blev sugen på då du visade din..också visar jag andra nya Molly plagg...bl.a Rock a fellow i den nya härliga rosa färgen..
    Kraaam Anette

    SvaraRadera
  5. Jag tror verkigheten avspeglas bäst i Deepflings bilder. Tycker alltid de gör kläderna rättvisa och det brukar oftast stämma. Hoppas det i a f för koftan är superfin. Kanske blir en provning på träffen för mig med :-)

    Kram
    /Vivvi

    SvaraRadera
  6. Den är jättefin! Verkligen!

    Den skulle gärna få bo hemma hos mig!

    Kram Anna

    SvaraRadera
  7. Konstigt hur man ändras... Jag tyckte inte alls om koftan innan jag såg bilden på deepfling.. Nu tycker jag att den ser fin ut på bilden och inte lika rörig som tidigare... Hmm... Ska bli spännande att se den i verkligheten :) Kram

    SvaraRadera
  8. Visst är den läcker!
    ska spanas efter i götet:)

    kramar

    SvaraRadera

♥Vad trevligt att du lämnar en kommentar, det gör mig glad♥ Kram Christina