lördag 11 februari 2012

Trappan, nu och då!


Här kommer lite bilder på trappan, från gul furu till vitaste vitt. Nu är den äntligen färdig, vi har tänkt att vi skulle göra detta länge. Vi ville göra det samtidigt som vi tapetserade vardagsrummet när ändå räcket skulle monteras ner. Det var rätt jobbigt, många vinklar och vrår som skulle få färg. En målning tog ca 3 timmar ;-) Nu är det gjort och vi är supernöjda!!


Vi åkte in till Borås för att köpa sladdar som, till TV. Vad har vi med oss hem? det blev ett  laminatgolv.!!!!! När vi ändå är i farten och tycker det är kul, börjar vi med nästa projekt, lilla allrummet i källaren som är kombinerat TV/data rum. Vi fräschar upp den vita färgen på väggarna och lägger in grått laminatgolv, som ser ut som klinkers. Nice!!

Var på Jutaboden som har 70% på rean, men hittade inget. Provade lite fina koftor och den nya 9 the sweater. Bra att veta hur modellerna är på och vad man ska satsa på och inte ;-)

8 kommentarer:

 1. Supersnyggt!!!
  Jag förstår att ni är nöjda :-)
  Kram!

  SvaraRadera
 2. Vilken skillnad på trappan:) Kram!

  SvaraRadera
 3. Ja, men det blev ju bra!! Har man börjat är det nästan svårt att sluta.. Själv tycker jag förjobbet är så tråkigt..du vet målartvätta o tejpningen inte att förglömma.. Blir nästan smått sugen börja i källaren, fastt det får vara till våren.
  Ha en skön kväll!
  Kram

  SvaraRadera
 4. Duktiga ni varit, det blev kanon! =)

  Jutaboden lät trevlig, synd att du inte gjorde några fynd.

  Hoppas ni har en mysig lördagskväll!


  Kram från Bönan!

  SvaraRadera
 5. Superfint. Verkligen skillnad när man får bort den gula fula furun.Vilken färg använder ni? jag har målat hallen uppe och nere och har en furutrappa kvar. den ska nog bli grå för allt annat är vitt. Först vår stora bodega som är helt i furu. Hjälp vilket projekt. Kramis

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag målar med Nordsjö Ready V 40 som är vattenbaserad.
   Kram

   Radera
  2. Jag målar med Nordsjö Ready V 40 som är vattenbaserad.
   Kram

   Radera
  3. Jag målar med Nordsjö Ready V 40 som är vattenbaserad.
   Kram

   Radera

♥Vad trevligt att du lämnar en kommentar, det gör mig glad♥ Kram Christina