onsdag 15 februari 2012

Vårblommor hitåt!Vilken dag jag har haft idag, bara så där härlig. Solen skiner, jag slutar tidigt, barnen har sportlov. Hemma mys med grabbarna, gjorde goa semlor med vaniljkräm i som vi tryckte i oss! Maten var slut så jag var och fyllde på och där hittade jag finfina blommor perfekt att ge Niklas som snart fyller år. Köpte en vit hortensia, har sedan tidigare en rosa. Tycker som är så fina! Köpte en annan blomma oxå som han blev ännu gladare för. Berättar mer om den en annan dag!
Tog en promenad på 4 km fick fälla upp kappuschongen, för att inte frysa om öronen. Jag som alltid har mössa, men tyckte att det var mildare och trodde jag inte behövde den. På hemvägen såg jag 2 planeter, tror det är Venus och Jupiter som lyste så klart på himlen, inga stjärnor syntes till, bara planeterna. Jag öppnade "min" salong för Tobias hade "beställt tid". Det var en rejäl pälsmössa som åkte av. Sen har vi ätit Tobias hemmalagade pizza, hur god var inte den!

Är det någon som varit på OM butiken på Freeport denna veckan? Har de fått in vårkläder? Är jag sugen på att åka dit? Svar JA!!

2 kommentarer:

  1. Så mysigt det låter - vill också ha sportlov :-) Skulle gärna följa med till Freeport om jag hade lite närmre dit!

    Kram

    SvaraRadera
  2. Jag var på feeport i måndags och dom hade jättemycke fina vårklder i härliga färger, siden underklänningar, granmas coat och mycket mer

    SvaraRadera

♥Vad trevligt att du lämnar en kommentar, det gör mig glad♥ Kram Christina