lördag 18 februari 2012

Freeport igår!

Min gamla blogger app slutade bara att fungera. Så jag har med lite hjälp installetat en ny. Ett litet problem bara hittar inte var man roterar bilderna, innan var det lätt, men inte här. Kan väl installera en annan app och se om den är bättre.
Här kommer utlovade bilderna från mobilen minus den bilden som jag inte kan rotera.
Här kommer ett tips! För ett litet tag sen fick vi som får Freeports nyhetsmail en sida att skriva ut. Med den kan man hämta ut ett häfte med rabatter. I häftet finns en lapp med 10% på hela köpet i OM butikrn som gäller hela året. Såklart glömde jag lappen.
På sista bilden ligger min kofta, som är mest lila men på lappen står det vintage powder!Uppdaterat, vad konstigt bilderna kom i fel ordning, jag trodde att jeansjackan skulle komma först, man den kom sist. Sista bilden med min kofta Maria tallcief cardigan kom inte med alls, suck!! Det tar nog ett litet tag innan jag blir vän med denna blogger appen.

9 kommentarer:

 1. Tack för tipset med om rabattkuponger;-) Vad du frestar! Vilka färger fanns grandmas coat i och vilka storlekar? Jeansjackan med fjärilen vill jag ha!! Storlek och pris på denna tack;-)
  Din kofta är jag nyfiken på för jag har inte listat ut vad det är för något. Nu ska jag äta lite och sen måla igen. Kraaam

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det hängde en pudrig Gradmas coat storlek 4. Tittade inte på jeansjackor, minns att den med fjärilen var mindre i storlek än min jeansjaca jag hade.

   Kraaam

   Radera
 2. Hmm kam koftan vara en Wilma mankiller? De hade skumma färgkoder..

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hakade upp sig så jag fick skicka iväg.

   Åh vår.. Längtas!

   Radera
  2. Inga Wilma mankiller eller Canna cardigan fanns det i butiken, ser att Tarleena hsr lstst ut vilken det är!
   Kramis

   Radera
 3. Jag känner igen koftan... den måsta vara Maria Tallchief cardigan. Har den samma i vintage röd.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är det den! Hade inte sett den irl innan, himmel vad fin den är!! Din färg hängde där oxå, valde mellan färgena, men det var pudrig till mig.
   KRAM

   Radera
  2. Verkligen? Vet du, det var bara en butik i hela Skandinavien som tog in denna kofta i vintage röd. Jag hittade min i Tyskland. Oj va jag letade efter den. Och nu finns det kvar i Freeport.

   Koftan passar dig så fint, och du har rätt, powder är din färg, fast jag är säker att du kunde passa i rött också! Kram!

   Radera
 4. Oj, vad du frestar! Kanske får bli en tur dit i alla fall i veckan...
  Kram

  SvaraRadera

♥Vad trevligt att du lämnar en kommentar, det gör mig glad♥ Kram Christina