måndag 20 februari 2012

Hilfe, Hilfe!


Jag har inte glömt denna finingen. Förra veckan skulle jag beställa den och då var den slut i alla webbshopar i  Sverige. Efter ett mail till en butik igår, hittade jag både en 3a och en 4a. Jag bad henne mäta dom, 3an är 40cm cm och 4an 45cm från armhåla till armhåla, så skrev hon dom är ganska rymliga.
Min fråga är har du provat Grable selveless tunik? Vad tyckte du om storleken?
På min 9 th Sweater med en 3a i nacken är det 57 cm armhåla-armhåla. För mig är 45 cm inte rymligt. Jag trodde hon missförstod mig och mailade och frågade igen för jag tyckte måtten var små. Men hon hade tänkt som jag.
Vad säger ni kan jag köpa en 4a och få plats i den? Jag är 114 cm över bysten. Jag hade läst att dom var just rymliga och tänkte att en 3a kanske skulle gå.
Jag har provat Colbert och 3an var lite tajt över bysten.
Är Grable rymligare än Colbert??
Många frågor ;-)

6 kommentarer:

 1. Har provat Grable, där 2;an på mig var stor. Har däremot stlk.3 på Colbert för den är mycket kort i modellen men vid istället. Under tiden jag skriver slår det mig du förmodligen inte blir hjälpt alls av mitt svar, haha. Summa summarum; Grablen upplevde jag större, punkt.
  Kram

  (hoppas du får bättre svar av andra som har bägge..)

  SvaraRadera
 2. Håller med Annelie! Grablen är rymligare än Colberten. Hoppas det hjälper :) Lycka till! Kram

  SvaraRadera
 3. Ja den är rymligare. Jag har stl 1 i mina Mollysar och trots att jag är höggravid med två stl större tuttar och stor mage så kom jag lätt i en 1:a ändå.
  kram

  SvaraRadera
 4. Jag tog en 3:a och det funkade bra. Har ju 4:or normalt....Kram

  SvaraRadera
 5. Jag passar i min vanliga storlek i båda modellerna. Upplever inte alls att Grablen är rymligare, inte över bysten i alla fall.
  kram
  Elisabeth

  SvaraRadera
 6. Hej! Jag har Colbert i stl 3 (är normalt stl 3 på koftor, stl 4 ibland på klänningar och tunikor som är tighta i övre ärm, har normalstor byst). Den är lagom till lite liten. Provade Grable i helgen och kunde absolut inte ha stl 3, den flaggade vid byst och axel, utan till min stora förvåning var det stl 2 som var lagom, men tyckte då den blev lite för kort...

  SvaraRadera

♥Vad trevligt att du lämnar en kommentar, det gör mig glad♥ Kram Christina