tisdag 14 februari 2012

Tallrikshyllan är uppe!


På en loppis förr-förra sommaren köpte jag tallrikshyllan och målade den. Hade tänkt ha den ovanför skänken i köket, men tyckte det blev lite för rörigt. Sedan dess har den legat på vinden till nu. Jag målade om den och nu har den fått  plats i vardagsrummet. Jag tror nog N blev lite tossig på mig igår. Vi var i garaget, jag målade TV-bänken och han skulle sätta på upphängning på hyllan. Han satte upphängningen högst upp på gavlen, men där kan jag ju inte ha den, då syns den ju. Jag förklarar att jag vill att upphängningen på hyllplanet, jag ställer jag något framför och upphängningen så kommer n inte att synas. Jag målar på, samtidigt slänger jag en blick på hyllan, då har han satt dem längst ut på hyllplanet, inte där jag hade tänkt. Jag hade min bild på hur det skulle se ut, men han ser ju inte min bild. Tredje gången gillt ;-) Nu blir det äntligen som jag hade tänkt!!


I ett hörne i mitt vardagsrum, plättar i luften i en vit loppad urna. Pedistalen har jag fått från mormor.(Tror att hennes sambo har gjort den. Jag har inte kvar dem, så jag kan inte fråga.)Idag fanns det inga bra bilder att välja på. Bara fula :(

2 kommentarer:

 1. Ibland kan det ju fel med kommunikationen sins emellan! Huvudsaken det löste sig o blev bra till slut.. Du är flitig med penseln nu! Ha en skön Valentin kväll!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Jamen HUR kan "de" inte "se" med våra ögon?!! ;) :)

  Fint bli're ... nu ut i kylan.

  KRAMAR

  SvaraRadera

♥Vad trevligt att du lämnar en kommentar, det gör mig glad♥ Kram Christina