lördag 7 december 2013

Nya jeans, från Just R!!!

Vilken vecka jag haft, jag arbetar heltid, men denna vecka kom jag upp i 45 timmar! Låste dörren på jobbet 18:15 igårkväll, jag var tröttare än tröttast. N kom hem från Örebro (han har varit där hela veckan), han duschade och bytte om. Några jobbarkompisar kom och de fick skjuts av mig till hotellet, där de skulle äta julbord. När kl var 22 kröp jag ner i sängen så skönt behövde sova!!!!
När jag vaknade i morse var jag pigg!!! Drack lite kaffe och gick och plockade när de andra sov. Åkte och shoppade lite och fixade saker jag behövde här i Kinna/Skene.
Själv har jag också ätit julbord, på jobbet, "knytis-julbord" så är kan det vara när man arbetar kommunalt. Fler som känner igen sig?
Förra helgen när vi var i Varberg, hittade jag Just R jeans på Wonder, de hade dem i 3 utförande, tog dessa i L och gick till deras nya "dressingroom". Frågar du mig är de '"hur-snygga-som-helst" bara måste ha dem!! Skyller på Annika :)
Det var lite roligt idag, när jag var på Shop around the corner, någon frågade vad det var för byxor jag hade på mig, flera kollade in dom och tyckte de var superfina!!
Dagens, med Just R jeansen, topp från American Vintage över den varma goa Twistme jumper och cerise ullstrumpor på tossorna!

Denna bilden blev lite knasig, men bjuder på den ändå ;-)
Har du några Just R jeans?

5 kommentarer:

 1. Kanonfina jeans! Jag jobbar också kommunalt och känner igen det där med julbordet... Kram L

  SvaraRadera
 2. Haha sorry :) Kram Annika <3

  SvaraRadera
 3. Super-fräna jeans!!! Vad köper du för storlek på Please?

  Med vänlig hälsning,
  Åsagåsa

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har large på Please, de är lika i storlek!!
   Kram

   Radera
 4. Okej, tack för snabbt svar! :-)

  SvaraRadera

♥Vad trevligt att du lämnar en kommentar, det gör mig glad♥ Kram Christina