fredag 3 februari 2012

Goa fredag!

Sitter i min fotölj och tar en mugg kaffe. Idag blir det inget jobb, utan jag ska vara hemma och gå här och fixa. Ska åka och köpa lite mera målarfärg och fortsätta måla. Besöka någon rolig butik när jag ändå är ute i kylan.
Igår var jag i Borås och åt kvällsmacka med fina bloggvänner. Vi saknade en kär vän, hoppas du kan nästa gång ;-)
Besökte en ny butik för mig, Prillig i Sandared som hade massa fint. Dit åker jag gärna tillbaka. Den fina ljuslyktan som jag hitade på rean fick hänga med hem. Har en likadan fast större och jag älskar det sirliga mönstret.
Published with Blogger-droid v1.7.4

6 kommentarer:

  1. Hoppas det var mig du saknade för jag saknade er! Tänk om det är ngn annan du saknade nu då;-) Den risken får jag ta, vill gärna träffas. Trevlig helg! Kramis

    SvaraRadera
    Svar
    1. Klart det var dig jag saknade, tokfia!!! Längtar redan till nästa gång och då är du med!
      Kramar

      Radera
  2. Vad skönt för dig med en ledig fredag! Så fint du har det, kul med detaljer som lyfter hemmet.
    Ha en mysig kväll!
    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej Annelie, så glad jag blir att du är här inne och skriver rara ord till mig. Ser du att jag inte har fått upp några gardiner ännu. Spanar på gardinstänger, men det får ta lite tid, så jag hittar några jag gillar. Sköt om dig! Nu är väl Öland bra vackert i vinterskrud!! Ja jag vet att du inte gillar snön ;-) Men vackert är det!
      Kramar till dig!

      Radera
  3. Åhhhh vad fint du har det..
    Kika in hos mig idag jag visar ett mysigt plagg som har fått flytta hem till mig..också är jag sååå glad för mitt Tradera fynd kom idag...en x-stitch tunika i ljus lila..himmel nu har jag 6 st..tokigt..
    Kraaam Anette

    SvaraRadera

♥Vad trevligt att du lämnar en kommentar, det gör mig glad♥ Kram Christina