lördag 20 april 2013

I ♥ Please

 
Igår kom det ett fin paket med ett par Please jeans i. Jag provade dom när Annika och jag var i Gällstad. De var förstora för henne, på mig satt de som gjutna. Hon tog kontakt med mig och efter lite funderande köpte jag dem. Jag behövde inga jeans, men de är ju så assnygga, med nitar och slitningar, Fancy heter dom!! Dessa är stora i modellen och jag har storlek medium.
Vi har varit inne i Borås och köpt "någon kabel"!! Själv passade jag på att prova Please hos Greta och Anna, bilden blev inte såbra, tänk att N inte fattar hur jag vill ha bilderna :( Det blev inga mer Please ännu. Nej jag spanade på rosa dojjor och hittade ett par, love rosa!!!Hemma har jag putsat fönster och klippt gamla växter och krattat i landen, nu är det bannemej VÅR!! Vi har 15 grader ute, nu klockan 17:30!!
 

11 kommentarer:

 1. Japp idag är det vår för jag har premiärluftat jeansjackan med fjärilen.
  Jag är nog snart den enda som inte har ett par Please-jeans... Har inte haft möjlighet att prova några, men det får väl bli ett par ändå kanske.

  Nån kabel känns väldigt bekant; det där görs här också - ofta. =)

  SvaraRadera
 2. Du är ju supersnygg!
  Kram Anna

  SvaraRadera
 3. Sååå fin du är..jag har ett par Please jeans i blått och ett par i vitt..men attans vad de skiljer sig i storlekarna..
  Kraaam Anette

  SvaraRadera
 4. Snygga jeans på snygg tjej <3 Kram Annika

  SvaraRadera
 5. Jättesnygga på dig :).är det ok att fråga om storleken du har ?
  Kram Lina

  SvaraRadera
 6. Mina är medium de är stora i storleken. I butiken provar jag large!
  Kram

  SvaraRadera
 7. Alltid lika snyggt klädd! Och visst har det varit vår idag, även i Romelanda. Jag har rensat rabatter och hängt tvätt i solskenet. :-) Love it!

  Kram Vikkan

  SvaraRadera
 8. Jättesnyggt Christina! jag har ju tre par i bomull och provade ett par i denim igår men de kändes så där faktiskt :-( köpte inga...kanske jag inte var på humör ;-)
  Kramar!

  SvaraRadera
 9. Hej, vilken butik i Gällstad säljer Please? :)

  mvh Linnéa

  SvaraRadera
 10. Please jeansen jag provade var Annikas som jag senare köpte av henne!!
  Kram

  SvaraRadera

♥Vad trevligt att du lämnar en kommentar, det gör mig glad♥ Kram Christina