lördag 3 november 2012

Med betoning på koftor i Gällstad

Röd sjal, Rocking chair shawl, 350:-
 
Efter lite mailandes med Emma så bestämde jag mig, jag måste till Gällstad. Efter en tuff höstlovsvecka på jobbet, belönade jag med att åka iväg. Denna gången hade jag turen att träffa trevliga Emma! Lika trevlig i mail som i vekligheten!! Det var en guldigt virkad sak jag inte kunde få ur skallen :-) Den sista guldiga blev min, men det fanns ett men. Återkommer om om mitt guldiga pyssel som jag hade framför TV i gårkväll innan jag stupade isäng.
Jag hade slängt med mig kameran i handväskan, men glömt att stoppa i minneskortet, vimsiga jag! Så här kommer mobilbilder ;-) 

Mera sjalar som vanligt kostar de 350:-

 
Söta blusar, vet inte om dessa kom i porduktion? Fina priset 200:-


Butterfly cardigan i flera färger, 600:-

Dena koftan finns i många färger, 600:-

Tubman, 650:-

Längre koftor, 800:- 


 
Stickade koftor!


Mesh short cardigan 600:-
 
Ljuvlig färg på Liebling blouse 650:-

Till sist Cleopatra bag för 400:-
 
Emmas mailadress finns i högerkolumnen om du blir sugen på något!
 
Nu är det helg och jag ska verkligen vila upp mig! Nästa vecka verkar förtsätta tutt. Längtar till torsdag då det blir Mollyfika i Borås. Om du känner för att komma maila mig, så är du välkommen!!
 

6 kommentarer:

 1. Ser inte ut att ha fyllts på med mycket nytt sedan jag var där. Undrar vem jag pratade med där? Enligt den tjejen fanns bara det som var framme.
  Kram

  SvaraRadera
 2. Fröken Abbe, vet att de har mycket på lagret. När jag åket dit hoppas jag att det ska hänga något fint, som är framplockat från lagert. Är osäker på om de har koll på vad som är i alla lådorna. För inte så länge sen hade de kvar 7000 Mollysar i lådor på lagret!!
  Kramar

  SvaraRadera
 3. Åh, vad mycket fint! Är det bara stl 1 på allt?
  Kram A

  SvaraRadera
 4. Hej!
  Jätteroligt att du lägger ut bilder på deras sortiment, du har hjälpt mig hitta flera önskeplagg. :) Tack!
  Undrar över de tjocka tröjorna med mönsterstickat ok, till höger uppe och nere på en av bilderna, i ljusgrått och rött, vet du vad de heter? Jättefina!
  Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hejsan!
   Den röda med ok provade jag, tycker den är fin. Men den var tyvärr förliten. Namn på den har jag tyvärr inte. Vad roligt att du hittat godbitar där!!
   Kram

   Radera

♥Vad trevligt att du lämnar en kommentar, det gör mig glad♥ Kram Christina