måndag 19 november 2012

En måndagens!


Jag hade sovmorgon i morse och hade lite extra tid och kunde knäppa en dagens innan det var dax att åka. Ser sur ut på alla kort, jag får jobba på att se lite gladare ut, för jag är en glad person!!
Velourklänning från förra hösten, hette den inte Velourette någonting. Nylon parker i chocolate och Cannes scaf, tyckte jag passade i färgerna.
Jag känner mig så nöjd, jag har gjort inköpet för denna hösten till vår förskola, härligt att få iväg hela den beställingen. Det händer inte så mycket här, förutom jobb dådå, har jobbat 10 timmar idag, nästan ingen fritid alla. Precis hemkommern från apt.

4 kommentarer:

 1. Snyggt! Det är verkligen dina färger :-) Ååh vad jag gillar din nya väska! Kram

  SvaraRadera
 2. Så fin stass och väskan är underbar.
  kramar

  SvaraRadera
 3. Hej Christina! Efter att ha sett alla dina inlägg om logofactory i Gällstad så har jag blivit så himla sugen att åka dit och fynda jag med! :-) har aldrig åkt till nån O.M. outlet och jag bor i Göteborg så jag undrar, vilka dagar är det bäst att åka dit tycker du? Tänkte fråga experten eftersom att du vart där flera rundor! ;-) Runt vilka tider? Är det billigast och bäst med bil tycker du eller kan man åka buss/tåg? KRAM!

  SvaraRadera
 4. Jag brukar åka till Gällstad när jag slutar tidigt eller på min lediga dag. Man har nästan butiken för sig själv. Men sist jag var där var efter jobbet. Den hemresan i mörka skogarna var inte kul. Jag vet inte hur det är med bussförbindelsen, då jag alltid åker bil.
  Kraaam och lycka till!

  SvaraRadera

♥Vad trevligt att du lämnar en kommentar, det gör mig glad♥ Kram Christina