söndag 25 november 2012

Dagen blev bara nästan som jag tänkt mig....

 
Är nyss hemkomna från IKEA och dessförinnan Freeport. Vi började med Freeport, som ligger bara en liten omväg om man ska till IKEA. En ny butik Designers outlet hade öppnat, de sålde bl. a. märken som Cream och Kaffe. Jag tycket det var tråkigt, där hängde min Cream poncho eller vad man kallar den, se sista bilden, för halva priset. Det är inte länge sen jag köpte den här i byn för ord pris 799:-. Hur kan de sälja höstens plagg för halva priset. Det känns ju inte kul att köpa för fullpris, när outleterna finns, SUCK!! Nu är vi där igen.
Det var jättemycket folk i Odd Mollybutiken. Plus att jag hade glömt minnet till min kamera, så inga bilder därifrån. En tröja, den med fransar var jag jättesugen på, men där i provrummet insåg jag att den skulle bli förvarm och skulle inte funka på jobbet. Ringde till N, när jag höll i några plagg från Post fire dew, som det var utförsäljning på. Det slutade med att N köpte 3 tröjor och Tobbe fick 2 tröjor han med. Inget till mig, men grabbarna fick destomer! När vi går ur butiken börjar det regna :(
Vaddå regna, vi ska ju på Jul på Liseberg lite senare. Regn hade jag inte med i planeringen.

 
Julbord på IKEA var sådär, lung och ro vad är det? Det var obehagligt att själva huset, skakade, när vi satt och åt. Påminde lite om jordbävning. Skämtade lite om att nu snart rasar vi ner. Vi köpte så mycket ljus, hur kunde det bli över 1000:- de var ju så billiga, känns det igen?
Det regnade när vi gick mot bilen, bara att åka hem. Det blir kanske Liseberg en annan gång, kanske inte. Grabbarna vill helst inte med, vet inte om jag får med dem en gång till.
Det blir ingen kvällsmat vi är fortfarande mätta!

Mätt och trött!!
 

Denna hängde på halva priset, INTE kul alls!

1 kommentar:

  1. Jag var också inom IKEA idag. Skulle ha små papperspåsar med det fanns inga.
    Har aldrig varit på Liserberg runt jul, men alla säger att jag borde åka dit.
    Kram

    SvaraRadera

♥Vad trevligt att du lämnar en kommentar, det gör mig glad♥ Kram Christina