fredag 30 november 2012

Julen plockas fram!

 
 
Nu är det rörigt värre, det fotar jag inte ;-) Jag har fått ner alla (5lådor) med julsaker från vinden. Min kollega berättade att han hade en slinga i en gammal flaska, tänkte att det måste jag oxå prova. Tyckte det blev ett mysigt sken, för flaskan är lite rökfärgad. Borde dyka ner i lådorna och fortsätta.
 
Måste bara berätta om traderavinsten som jag fortfarande väntar på. På söndag är det 3 veckor sen jag vann en tröja till N. Efter två mail fick jag svar från säljaren. Jag vill tror vad hon skriver. Kan posten slarva bort så många brev på en och samma gång? På Freeport köpte vi samma tröja men annan färg, än den jag vann, så N har fått en sån tröja iallafall. Har ni tips på vad man kan göra?
 
Mail från säljaren:

Du är nu den femte som mailat mig angående detta vad gäller försändelser som jag skickade ut den 15/11 och som inte kommit fram.
Jag har gjort förlustanmälan på de andra fyra, och får nu göra en till angående ditt brev. Det kan inte vara fråga om en slump, när det är 5 försändelser som inte nått sin mottagare från samma post-dag. Det måste vara stöld internt inom Posten.

Jag mailar dig anmälan samt nummer på den så fort jag hunnit göra den, vore hemskt tacksam om du kunde göra en anmälan du också så Posten kan se att jag inte far med osanning i dessa ärendena.
 

2 kommentarer:

  1. man vill ju gärna tro och lite på folk, det vill man och jag tycker nog hon/han låter trovärdig? Klem

    SvaraRadera
  2. Jag vette katten vad jag tror om den säljaren, det låter lite konstigt eller? Hoppas det löser sig dock. Lycka till med pyntandet..
    Kram

    SvaraRadera

♥Vad trevligt att du lämnar en kommentar, det gör mig glad♥ Kram Christina