onsdag 28 november 2012

Se då krypa (Maileg)tomtar upp ur vrårna...

 
Lite i smyg plockade jag fram nissar, nissor och några fina fårullstomtar. Snart är det 1a advent och då brukar jag börja att plocka fram julen! Så det är lite tjuvstartning ;-) här hemma! Har tänt många ljus, som jag brukar göra på kvällarna, så det är mysigt värre. 

 
När N och Tobbe sa att de skulle åka och köpa ajfån till Gabbe, hakade jag på. Tänkte prova lite på Harrys, men det gick inte, inget hade kommit, ännu. Hade glömt att Madde lovat mig att de skulle lägga upp på fb när de fått in släppet. Ja, det är rörigt där "uppe".
Igårkväll plockade jag över och ränsade från en handväska till en annan, så söt min lilla nya "hålla-i- handen-väska" är!! Liten och naggande god, med ros och fransar!! Jag behövde en svart väska, har flera bruna och behövde någon att byta med!

4 kommentarer:

 1. de är såå himla söta Maileg nissarna, jag har några jag också..Tack snälla söta du för att du skrev om hur jag får mer utrymme på bloggen, men jag behöver lite hjälp, när jag går in på mitt picasa album, så hur tar jag bort bilder där?, ser att jag kan faktiskt rensa en del..såg ingen knapp som det står radera på..oteknisk som man är, hoppas att du vill hjälpa mig..!!!
  Kraaaam Anette

  SvaraRadera
 2. Ser du att du har olika album i picasa? Gå in i ett album, (jag klickar på texten Mollymera) du har säkert Lantlif och då öppnas det albumet upp, (jag har flera album, med ca 900 bilder i varje). Klicka på bilden du vill ta bort, så bara den bilden kommer upp. Då kommer det upp ÅTGÄRDER (uppe till vänster). Klicka på åtgärder, där väljer du "Ta bort den här bilden".
  Det känns skönt att rensa där. Det är bra att gå in där då och då och kolla, så man inte har dubletter på bilder.
  Oteknisk hjälper gärna annan oteknisk ;-)
  Kramar

  SvaraRadera
 3. Älskar Maileg <3

  Dina är jättefina!

  Kram Anna

  SvaraRadera
 4. Tack snälla du för förklaringen hur jag tar bort bilder i Picasa !! Kraaaam Anette

  SvaraRadera

♥Vad trevligt att du lämnar en kommentar, det gör mig glad♥ Kram Christina