lördag 24 november 2012

Kan man ha en gardin på sig?

 
Nu kan man undra vad jag hade på mig i söndags, (för nästan en vecka sen)! Lite galet, om man vet! Lina visade hur hon hade gjort gardin av en klänning här. Nu har jag nästan gjort tvärs om, av en gardin har jag gort en kjol!! Gardinen minns jag sen jag var liten, säkert från 70-talet, det är mamma som har virkat den. Den har både hängt i mormors sommarstuga och senare i mina föräldrars stuga. Sovrummet där den hängde är renoverat och gardinen skulle inte upp mer, då tog jag över den. Jag har sytt ihop den för hand, i midjan har jag ett nitbälte. Nu kommer jag packa ner kjolen i sommarlådan. Till våren får den komma fram igen!!

 
Ikväll ska vi ha kalas här hemma och fira Tobbe som fyllde 14 år i veckan. Jag har bakat en lchf saffranskaka. Det gick ju bra, men sen gick det inte att hälla upp den på en tallrik, halva satt kvar i formen, ni hör vad misslyckad den blev. Smakade lite och smaken är det inget fel på. Svängde ihop en kladdkaka så kan de få välja, eller ta bägge ;-)
 
Uppdaterat: Nu har det tråkiga hänt, jag har fått två elaka kommentarer, (mina första ).Jag tål kritik, men man kan skriva det på ett bra sätt. I fortsättningen kan man därför inte kommentera som anonym, här på bloggen, tråkigt, men så får det bli. Skaffa gärna google konto, så kan du fortsätta kommentera hos mig!!

6 kommentarer:

 1. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

  SvaraRadera
 2. Duktig du är som syr och fixar! Kram

  SvaraRadera
 3. Hej!

  Imponerad över att du fixat kjolen från en gardin...du blev jättefin och kul med lite nya fräscha ideer. :))

  Hälsningar Karin

  SvaraRadera
 4. Toppen med återanvändning.
  Botten med elaka kommentarer.
  Kram Titti

  SvaraRadera
 5. Klart du kan ha den som kjol, den är jättefin! Tråkigt med elaka kommentarer, lågt..
  Tack för tipset om min bild på Tradera, jag har mailat säljaren...
  Kram

  SvaraRadera
 6. Tittar in då och då, du är alltid lika fin! Kram Malin

  SvaraRadera

♥Vad trevligt att du lämnar en kommentar, det gör mig glad♥ Kram Christina