söndag 10 mars 2013

Med nära och kära i stugan!

Efter frukost åkte mamma och jag ner till stugan i Varberg. Strax före oss åkte pappa med mina söner och kusintjejerna! Efter en stund kom även brorsan, svägerskan och lille V till oss. Efter lunchen ville jag gå ner till stranden/strandängen, mysigt att stora E vill följa med faster!! Det var vackert med alla isflak i viken, stora E tyckte det var kul att trampa sönder isflaken. Det blåste ISKALLT, så vi fick skynda om hemåt igen!!


Vilka kontraster, i inglasade altanen blev det så varmt så mellan T tog av sig tunikan, när de pusslade! Det virvlade snöflingor ibland i luften, hallå våren, kom hit!!!

2 kommentarer:

 1. Vad mysigt det ser ut! i här också haft släkt- och kusinmys här i helgen!!!!!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Hei
  Så fine natur bilder. Holder med deg at det var kaldt. Vi har vært på Kurorten i Varberg i helgen , og det blåste veldig ...vi prøvede oss på å gå en tur , men fant ut det var mye bedre inne :-)
  Var jo også på Freeport på vei ned fredag , og det ble en del kjøp i Odd Molly butikken :-) må jo passe på når jeg først er der. Men glemte jo helt å se på solbriller , så du hadde kjøpt deg så fine nye..jaja jeg får skylde på mannen som ikke riktig skjønte at jeg trengte så lang tid i EN butikk. :-)

  SvaraRadera

♥Vad trevligt att du lämnar en kommentar, det gör mig glad♥ Kram Christina