lördag 8 december 2012

Christinas lchf knäckebröd

 
Tänkte dela med mig mitt egna recept på lchf knäckebröd. Det grå snabbt och enkelt att göra, blanda alla ingredienser i en bunke och låt svälla 10 minuter. Bred ut smeten på ett bakplåtspapper, jag brukar bre med en smörkniv, så det täcker hela plåten. In i ugnen i 150 grader i 1 timma. Låt knäckebrödet torka innan det läggs i burken.
2 ägg
1dl vatten
½ msk fiberhusk
½ dl linfrö
1½ dl solrosfrö
1½ dl sesamfrö
 

3 kommentarer:

  1. Verkar enkelt, gott & nyttigt - det ska jag testa! Tack för recept:)
    Provade också den nya beanin (mössan) - tyckte också den var jättetrång:( har däremot köpt sjalen som är jättemysigt! /Kate

    SvaraRadera
  2. Hej! Undrar om 1/2 linfrö.. vaddå? dl el msk?
    Jag gjorde en liknande, ostkex. Supergott med mögelost.
    Tack för alla fina tips och fin blogg & du.
    Mvh Jane

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej Jane! Har varit inne och lagt till ½ dl!!
      Tack för hjälpen!!
      Kram

      Radera

♥Vad trevligt att du lämnar en kommentar, det gör mig glad♥ Kram Christina