lördag 22 december 2012

Det är STORA julklappar i år!

I år var det inte lätt att lägga julklapparna under granen. Flera paket var riktigt STORA! Tänk när vi kånkade de två stående paketen genom halva 5an huset (i Gbg) upp till parkeringen i värsta julrushen :) Då tappade jag bort N, när jag kom till bilen låg "hans" paketet där och  han påväg ner för att betala parkeringen.

Gabriel kom och jag bad kan du ta några bilder på mig? Syns det att jag har på mig Fonda dress i cabaret, jacuard long sock cherry och jarmino pants i red?
 
Ha en fin kväll såhär dan före dan!!
 

5 kommentarer:

 1. Så juligt och fint! Lite nyfiken på vad paketen innehåller. Ska strax slå in här med. Imorgon blir det flyttpackning och ingen julstämning alls.
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Flyttpackning? Är du på Österlen? För du flyttar väl inte från Västkusten?
   Kram

   Radera
 2. Hihi, både du och granen ser ut som små pyttar i jämförelse! Häftiga paket! Här kör vi tydligen på många istället, för det har hunnit bli ett berg ovanpå "julklapps-skåpet" där de ligger i väntan på att granen ska komma på plats imorgon!
  Kram

  SvaraRadera
 3. Nena! Det är så mysigt att få in granen! Lite jobbigt med barren, igår när jag skulle lägga mig låg det ett barr i min säng :(
  Kram

  SvaraRadera
 4. Wow. Stora paket är ju ändå alltid stora paket= spännande. fin outfit också. Har likadana strumpor i just den färgen och älskar dem. Klem

  SvaraRadera

♥Vad trevligt att du lämnar en kommentar, det gör mig glad♥ Kram Christina