torsdag 27 december 2012

Julklappar och fastnat på bild i tidningen!

I julklapp fick jag detta stora zinkhus från Walther & Co. Har ett litet sen tidigare och nu vill jag samla till en liten stad ;-)
 
På mig idag har jag Blenda tunic i sienna fyndet igår och torgvantar som mamma stickat. Tydligen fanns det kvar garn samma som strumporna, jag som trodde hon stickat slut allt. Glad och överraskad blev jag!!
Jag letar efter produktbilden på #802 Blenda tunic i färgen dark rose (men den är ljus rosa) har du den och kan maila mig?
 
På FB skrev Karin att jag nog var med på bild i  Kungsbacka Nytt. Visst är det min rygg där borta i orange, Pernilla kan man med skymta där. Vi står och funderar på vad som ska med hem och inte! Tack finaste Karin för bilden! 
 
 

7 kommentarer:

 1. Ha,ha visst är det vi. Kommer du ihåg att jag sa att någon tog kort med en megakamera? Var nog denna bilden. Kramar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det måste ha varit hon! Så stort objektiv har jag inte plats att ha i min lilla väska =)
   Kram

   Radera
 2. Jaha, då var du en tidningskändis nu då!!! Haha!
  Kram A

  SvaraRadera
 3. Jag såg också en tjej som smög runt med jättekamera och stor ryggsäck. Verkade le lite i mjugg så där så jag undrade nästan vad hon pysslade med.
  Kram

  SvaraRadera
 4. Ha, ha nu vet vi vad hon pysslade med!
  Kram

  SvaraRadera
 5. Coolt. och när jag är inte alls avis på det stora huset. Inte alls.... ;) KLem

  SvaraRadera
 6. Halloj.
  Jag tycker alltid det är så skoj och läsa i din blogg och titta på dina fina bilder. Äger inget Odd Molly plagg själv men roar mig gärna med att titta runt på Odd Molly bloggar.
  Jag gillar att sy- både det ena och andra. Mest små saker som förvaringspåsar och dyligt och då gärna med spets mm. Lte kläder har det blivit också.
  Ha en fin kväll.
  Hälsningar Mamma Mia

  SvaraRadera

♥Vad trevligt att du lämnar en kommentar, det gör mig glad♥ Kram Christina