lördag 22 december 2012

Sista julklapparna är fixade!

Pernilla här är min gamla kofta, #530 Alpaca mix cardigan, den ser bra ut även när man har den öppen, för rosetterna sitter på en sida. Detta är min gårdagens, pillade med annat såhär i juletider så det blev inget inlägg igår.
I början på december köpte vi en ajån, till Gabbe, igår kom sms att nu kunde vi hämta den, jag hade tidigare fixat med fullmakt, eftersom N är i Frankrike(han kommer hem imorgon kväll). När jag kom hem knackade jag på Tobbes fönster och han tog hand om telefonen. Tobbe har låst in sig och gör telefonen klar till Gabbe, så han kan få den som morgonjulklapp på julafton. Morgonjulklapp fick jag alltid när jag var liten, klart mina grabbar oxå ska ha det!! 
Jag håller på att städa, men fy vilken hemsk dammsugare vi (läs N, det är nästan han som alltid dammsugar) har. Ett hjul var borta, suger dåligt och den har mistljud. Så när jag ändå var ute och åkte köpte jag en ny röd Miele dammsugare, N gillar rött och vår bil som vi ska köpa vill han ska vara röd. Helt ärligt kommer han bli glad för dammsugaren, det är jag säker på!! Får forstätta med min städning och sen mysa!
Uppdaterat; Gabbe har redan kommit på att vi har hämtat hans mobil, så han får den nu!
 
Gick förbi skyltfönstert till Harrys, upp med mobilen och fota!

1 kommentar:

  1. Rigtig fint sæt du har på i dag :-) det klær´ dig godt.
    Rigtig dejlig weekend kram T

    SvaraRadera

♥Vad trevligt att du lämnar en kommentar, det gör mig glad♥ Kram Christina