lördag 1 mars 2014

Provar Wallpaper pants på Corner no 18!

Det var när jag köpte min Odd Mollykudde som jag hittade till Corner no 18, att den butiken bara låg några mil bort, hade jag inte en aning om! Så idag tog jag och körde en runda dit, det var superlätt att hitta, det var första butiken när jag kom in i Bollebygd! Trevlig butik och ägarinna, dit kommer jag återvända!! Var så nyfiken på att prova Wallpaper pants i finaste färgen multi, hade med mig stl 2 och 3,  bägge var bra i storlek på mig! Dom är så COOOOLA men vågar jag?

Miss Me!! Helt i min smak!!! Fanns även ett par mörkare men jag ville ha dessa ljusa! Corner no 18 kommer att få in Just R och då måste jag kommer åka dit igen :) Vill ha ett par från våren oxå!!!!


Lite bilder från butiken, det strömmar in vårnyheter just nu!


2 kommentarer:

 1. Åh, så mycket fint!
  Jag ser att de har Temptation jacket i lite chalk. Hur är den i färgen? Jag läste någonstans att den var kritvit. Stämmer det?
  Och när det gäller Wallpaper pantsen så tycker jag du är fin i dem. Så m du vågar så köp! Jag tror intet jag kommer att våga, men det är en annan sak. Jag är en riktig fegis :-) Jeansen är jättefina!

  Kramar

  SvaraRadera
 2. Hej Helena!
  Temtation jacket är vit, inte cremefärgad som man skulle kunna tro av namnet. Är rädd att jag bara skulle ha Wallpaper hemma, inte våga ha dem ute bland folk, men jag gillar ju dem!!
  kramar

  SvaraRadera

♥Vad trevligt att du lämnar en kommentar, det gör mig glad♥ Kram Christina